skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sia, David Guetta & Afrojack – Helium

Η Sia συμπράττει με τους David Guetta και Afrojack για το τραγούδι “Helium”.

Τίτλος τραγουδιού“Helium”

Καλλιτέχνης: Sia, David Guetta & Afrojack

Μουσική / Στίχοι: Sia, Chris Braide

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 25 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Μία δημιουργία που έχει ηχοχρώματα από το “Titanium”, ένα τραγούδι στο οποίο ο David Guetta είχε συνεργαστεί με την Αυστραλιανή τραγουδίστρια, Sia, και που ουσιαστικά ήταν αυτό που την επανέφερε στο προσκήνιο της μουσικής δισκογραφίας, ήρθε για να μας καταπλήξει. Αυτή τη φορά οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται εκ νέου, φέρνοντας στην παρέα τους τον Afrojack. Το τραγούδι έχει τίτλο “Helium” και στα φωνητικά απολαμβάνουμε την ιδιαίτερη και πλέον χαρακτηριστική φωνή της Sia.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή της ίδιας της ερμηνεύτριας, αλλά και του Chris Braide, ενώ η επίσημη κυκλοφορία του έγινε στις 25 Ιανουαρίου, μέσω όλων των ψηφιακών πλατφορμών. Το remix του τραγουδιού ακούγεται στην νέα καμπάνια της μάρκας καλλυντικών MAC Cosmetics, με την Sia να αποτελεί μέρος αυτής. Η ίδια δεν διστάζει να τσαλακώνεται, ωστόσο αυτή τη φορά την βλέπουμε πιο απαστράπτουσα από ποτέ, τιμής ένεκεν της εν λόγω καμπάνιας.

Όλα τα έσοδα από την πώληση καλλυντικών θα διατεθούν σε όλους τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά που έχουν προσβληθεί από τον ιό HIV / AIDS. Η εν λόγω εταιρεία καλλυντικών προσεγγίζει καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς, ώστε να συμπράξουν μαζί της για τέτοιου είδους ενέργειες.

Sia, David Guetta & Afrojack – Helium

Back To Top