skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Steve Angello, Wh0 – What You Need

Ο Steve Angello των Swedish House Mafia συνεργάζεται με τους Wh0 για το νέο του hit-single “What You Need”

Τίτλος τραγουδιού: “What You Need”

Καλλιτέχνης: Steve Angello, Wh0

Μουσική / Στίχοι: Anelisa Lamola, Robert Chetcuti, Steve Angello, Thomas Cross, Zyah Ahmonuel

Εταιρεία: Astralwerks

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Ιουλίου 2023

Art-Cover:

Όχι μόνο γιορτάζει μια νέα νέα κυκλοφορία, ο Steve Angello γιορτάζει επίσης το νεότερο κεφάλαιο της εταιρείας του SIZE Records. Συμπίπτοντας με την 20η επέτειο της δισκογραφικής του, ξεκινά μια συνεργασία με την δισκογραφική Astralwerks η οποία θα διανέμει τις κυκλοφορίες της SIZE από εδώ και στο εξής. Τιμώντας την 20χρονη κληρονομιά, ενώ κοιτάμε το μέλλον των νέων κυκλοφοριών, αυτή η συνεργασία ξεκινά με τον ίδιο τον Steve Angello και το δίδυμο Wh0, που συνεργάζονται για το νέο hot-single της συνεργασίας αυτής, με τίτλο “What You Need”.

«Το να συνεργαστούμε με τους Wh0 για να φτιάξουμε το “What You Need” την εναρκτήρια νέα κυκλοφορία της εταιρείας είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε τον τόνο σε όλα όσα έχουμε σχεδιάσει. Είναι μια νέα εποχή, νέα ομάδα, νέο SIZE, νέες συνεργασίες, νέα μουσική και μάλιστα πολύ από αυτά! Ευχαριστώ την Astralwerks που έκανε αυτό το ταξίδι μαζί με τη SIZE!» – Steve Angelo.

Φρέσκο ​​και έτοιμο να γίνει το επόμενο αγαπημένο των clubs σε όλο τον κόσμο, το «What You Need» είναι η εκσυγχρονισμένη εκδοχή του φρέσκου ήχου που ο Angello φτιάχνει συνεχώς στην τελειότητα από τα πρώτα του χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι κολλητικά ενεργητικό, χρησιμοποιώντας έξυπνα κλασικά samples ως τρόπο για να δείξει πόση επανάσταση έχει φέρει

η house μουσική όλα αυτά τα χρόνια και αποδεικνύοντας ότι τα κλασικά είναι ακόμα χρυσά.

Μιλώντας για το background του τραγουδιού, οι Wh0 εξήγησαν: «Αυτό το τραγούδι προέκυψε από τον manager μας που μας σύστησε το ’77 Strings’ του Kurtis Mantronik και ένα video του Fatboy Slim που το ερμήνευσε στην κλασική συναυλία του “Big Beach Boutique II” στο Brighton το 2002. Το θαυμάσαμε, αλλά θέλαμε να προσαρμόσουμε το sample στο μοναδικό μας στυλ και όχι απλώς να το κάνουμε loop. Ενσωματώνοντας μερικά παλιάς old-school rave και organs, το στείλαμε στον Steve ένα χρόνο αργότερα… συνδέθηκε αμέσως με αυτό και πρόσθεσε τη δική του μαγεία στο μείγμα. Είμαστε απίστευτα περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα!»

Ο Ελληνό-Σουηδός DJ, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στους Swedish House Mafia, αναμένεται να εμφανιστεί στην Αθήνα, στις 26 Αυγούστου,  ως headliner στο Primer Festival στην Πλατεία Νερού με τους Lost Frequencies, Korolova & Regard

Μάθε όλες τις πληροφορίες κάνοντας κλικ στο διπλανό banner. 

Steve Angello, Wh0 - What You Need

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top