skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | The Struts & Albert Hammond Jr – Another Hit Of Showmanship

Η αγαπημένη rock μπάντα των The Struts κυκλοφορούν ένα νέο single με τίτλο «Another Hit Of Showmanship», σε συνεργασία με τον Albert Hammond Jr των The Strokes στην κιθάρα.

Τίτλος τραγουδιού“Another Hit Of Showmanship

Καλλιτέχνης: The Struts & Albert Hammond Jr

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Πρόκειται για το πρώτο δείγμα νέας μουσικής από το βρετανικό συγκρότημα μέσα σε ένα χρόνο. Προερχόμενο από ένα riff με κλίση στην Britpop που ονειρευόταν ο κιθαρίστας των Struts, Adam Slack, το “Another Hit of Showmanship” διέπεται από μια ιδιαίτερα οδυνηρή φωνητική ερμηνεία από τον τραγουδιστή τους Luke Spiller, ο οποίος αποτυπώνει τέλεια την ένταση μεταξύ της παράδοσης στον πειρασμό και της ανόδου. Μετά την δημιουργία της αρχικής έκδοσης του τραγουδιού, ο Spiller επικοινώνησε με τον Hammond, ο οποίος είχε προηγουμένως προσκαλέσει το συγκρότημα να ανοίξουν για αυτόν μια σειρά από solo shows το 2018.

«Το “Another Hit of Showmanship” μου θυμίζει να είμαι μια βραδιά σε ένα club που ονομάζεται Ramshackle πριν από χρόνια στην Ακαδημία O2 στο Μπρίστολ, όπου έπαιζαν συγκροτήματα όπως οι Libertines, Razorlight και Scissor Sisters, και φυσικά οι The Strokes», λέει ο Spiller. «Βρήκα τον Albert από το πουθενά και του είπα: «Έχουμε αυτό το τραγούδι και είμαι τόσο ενθουσιασμένος να δω τι θα έκανες με αυτό». Μόλις το πήρε τα χέρια του, το έφερε σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο – και απέδειξε γιατί είναι τόσο εκπληκτικός σε αυτό που κάνει”.

Το “Another Hit of Showmanship” βρίσκει τους Struts να δουλεύουν ξανά με τον Jon Levine, ο οποίος συνέβαλε στη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά του 2018, “YOUNG & DANGEROUS”.

The Struts & Albert Hammond Jr - Another Hit Of Showmanship

Back To Top