skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Thomas Dutronc & Jacques Dutronc – Le petit jardin

Ο Thomas Dutronc και ο πατέρας του, Jacques, συμπράττουν μουσικά για ένα τραγούδι από το 1972, με τίτλο “Le petit jardin”!

Τίτλος τραγουδιού: “Le petit jardin”

Καλλιτέχνης: Thomas Dutronc & Jacques Dutronc

Μουσική / Στίχοι: Jacques Dutronc

Εταιρεία: Tomdu Productions

Από το LP: “Frenchy

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 4 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο Γάλλος μουσικός και τραγουδιστής, Thomas Dutronc, σε συνεργασία με τον βετεράνο της γαλλικής pop και πατέρα τους Jacques Dutronc, κυκλοφόρησε μία μελωδική, jazz δημιουργία, με τίτλο “Le petit jardin”. Μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, οι δύο καλλιτέχνες καταφέρνουν να μας ταξιδέψουν στα άδυτα του Παρισιού και της γαλλικής κουλτούρας, φέρνοντας στο μυαλό μας όμορφους, μικρούς κήπους. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τον ίδιο τον Jacques Dutronc.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 26 Νοεμβρίου μέσω της Modular Records, ενώ συμπεριλαμβάνεται στην επανέκδοση του τελευταίου studio album του Thomas, “Frenchy”. Η original version του δίσκου έκανε πρεμιέρα στις 19 Ιουνίου μέσω της Blue Note Recordings κι όπως όλα δείχνουν ο Dutronc έχει επιπλέον υλικό να μάς παρουσιάσει.

Μπορεί ο Jacques Dutronc να μην ήταν υπέρ αυτού του τραγουδιού, το οποίο δημιουργήθηκε το 1972, ωστόσο ο γιος του είχε άλλη άποψη και το αποτέλεσμα είναι διαθέσιμο να το απολαύσεις μέσω των ψηφιακών πλατφορμών. Ήδη το τραγούδι έχει ακουστεί σε live shows του Jacques και τώρα ήρθε η στιγμή για να λάβει επίσημη θέση σε μία tracklist.

Thomas Dutronc & Jacques Dutronc - Le petit jardin

Back To Top