skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tones And I, BIA & Diarra Sylla – BRING IT ON

Οι Tones And I, BIA και Diarra Sylla συνεργάζονται για το “BRING IT ON”, τον ύμνο του FIFA World Cup που ακούγεται πριν από κάθε αγώνα!

Τίτλος τραγουδιού: “BRING IT ON”

Καλλιτέχνης: Tones And I, BIA & Diarra Sylla

Μουσική / Στίχοι: Abdul Aziz Dieng, Bianca Landrau, Maya Rose, Niklas Jarelius Persson, Ninos Hanna, Pat Devine, RedOne, Tones And I

Εταιρεία: Epic Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Ιουλίου 2023

Art-Cover:

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA 2023 βρίσκεται σε εξέλιξη, με 32 ομάδες να διαγωνίζονται για το μεγαλύτερο έπαθλο στο άθλημα κι η Tones And I βοήθησε να κυλήσει η μπάλα.

Η Αυστραλή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός συνεργάζεται με την Αμερικανίδα rapper Bia και τη Γαλλοσενεγαλέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Diarra Sylla στον επίσημο ύμνο του διαγωνισμού, “Bring It On”, ο οποίος κυκλοφόρησε ολόκληρη την Παρασκευή 21 Ιουλίου.

Παράγεται από τον βραβευμένο με Grammy RedOne κι η μελωδία θα παίζει πριν από τα 64 παιχνίδια σε όλο το τουρνουά και θα απολαμβάνει ευκαιρίες streaming σε δωρεάν εμπορική τηλεόραση στην Αυστραλία.

Η τριάδα των καλλιτεχνών αντιπροσωπεύει “διαφορετικές ηπείρους και μια ποικιλία μουσικών επιρροών”, εξηγεί η γενική γραμματέας της FIFA Fatma Samoura, επισημαίνοντας ότι η μελωδία θα χρησιμοποιηθεί για μελλοντικά τουρνουά. “Συγκεντρώνοντας φωνές από την Αφρική, την Αυστραλία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, αυτό το τραγούδι συμβολίζει πώς η μουσική – και το ποδόσφαιρο – μπορούν να ενώσουν τον κόσμο”, σχολιάζει η Samoura.

Το “Bring It On” έκανε πρεμιέρα πριν από τον

εναρκτήριο αγώνα την περασμένη Πέμπτη, 20 Ιουλίου, μεταξύ της Νέας Ζηλανδίας και της πρώην πρωταθλήτριας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νορβηγίας στο Eden Park του Ώκλαντ.

Tones And I, BIA & Diarra Sylla - BRING IT ON

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top