skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Transient, Kid Moxie, Latroit – Running Through My Head

Το supergroup των Transient συνεργάζεται με την Kid Moxie για το ολοκαίνουριο single τους “Running Through My Head”!

Τίτλος τραγουδιού: “Running Through My Head”

Καλλιτέχνης: Transient, Kid Moxie, Latroit

Μουσική / Στίχοι: Arash Homampour, Dennis White, Elena Charbila, Graham Goodwin

Εταιρεία: TRANSIENT

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Ιανουαρίου 2024

Art-Cover:

Το supergroup των Transient -που αποτελείται από τον βραβευμένο με Grammy, Dennis White (Latroit), τον Graham Goodwin (Octopus Records) και τον Arash Homampour (The Archer)- έκανε το ντεμπούτο του στη δισκογραφία πέρυσι με το εξαιρετικά κολλητικό single “Higher Than The Sky”. Τώρα συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν, προσφέροντας ένα εθιστικό ηχητικό τοπίο με retro διάθεση.

Αφού αρχικά κυκλοφόρησαν το “Spotlight” σε συνεργασία με τη δική μας, Kid Moxie, τώρα σειρά έχει άλλη μια συνεργασία μαζί της στο τραγούδι “Running Through My Head” που δίνει τον τόνο με έναν νοσταλγικό και αισιόδοξο nu-disco ήχο που χαρακτηρίζει τα αδιαμφισβήτητα φωνητικά της Ελληνίδας -με έδρα το Λος Άντζελες- Synth-pop τραγουδίστριας.

Έπειτα από την πρόσφατη κυκλοφορία της με τους Depeche Mode, τα ζεστά και λαμπερά φωνητικά της Kid Moxie παρασύρονται πάνω από το αυθόρμητο backing με μια χαρισματική και δελεαστική παρουσία. Funky μπάσο, συναρπαστικά drums, synth μελωδίες και χαλαρά Italo-γεμίσματα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα groove εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’80.

«Παίζαμε με αυτού του είδους την new wave/disco ιδέα ακριβώς την εποχή που γνωρίσαμε την Kid Moxie. Ως συνθέτρια και καλλιτέχνης, κλίνει πολύ στην αναλογική σύνθεση. Μόλις είχα πάρει ένα νέο Sequential Prophet (συνθεσάιζερ), οπότε την προσκαλέσαμε στο studio για να το ελέγξουμε και να της παίξουμε λίγη μουσική. Άρχισε να τραγουδάει πάνω από το «Spotlight» καθώς το έπαιζα σε πραγματικό χρόνο. ήταν μια τέτοια ατμόσφαιρα. Της ζήτησα να μπει στο περίπτερο και να ρίξει ένα γρήγορο φωνητικό πριν φύγει και το πήραμε σε μόλις δύο λήψεις. Είμαι μεγάλος θαυμαστής της δουλειάς της, μεγάλος θαυμαστής του NIGHTMODE και είμαι ενθουσιασμένος για αυτήν την κυκλοφορία», δήλωσε ο Latroit τόσο για τη συνεργασία τους όσο και για τη δημιουργία της πρώτης τους συνεργασίας.

Transient, Kid Moxie, Latroit - Running Through My Head

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top