skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Cat Power feat. Lana Del Rey – Woman

H Cat Power και η Lana Del Rey ενώνουν τις δυνάμεις τους σ’ένα ολοκαίνουριο τραγούδι και μας το παρουσιάζουν μέσα από το συνοδευτικό video clip του.

Τίτλος τραγουδιού“Woman”

Καλλιτέχνης: Cat Power feat. Lana Del Rey

Μουσική / Στίχοι: Lana Del Rey, Cat Power

Σκηνοθεσία: Greg Hunt

Εταιρεία: Domino

Από το LP: “Wanderer” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 5 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Chan Marshall, γνωστή και ως Cat Power, επιστρέφει μετά από έξι χρόνια δισκογραφικής παύσης, με ένα ολοκαίνουριο -και αναμενόμενο- δίσκο που θα τιτλοφορείται “Wanderer”. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Domino. Η τραγουδοποιός και παραγωγός του, μας προμηθεύει ιδιόρρυθμα τραγούδια από τις αρχές της δεκαετίας του ’90. Πιο πρόσφατη προσθήκη στη δισκογραφία της είναι το τραγούδι “Woman”, μια συνεργασία με την Lana Del Rey το οποίο μάλιστα συνοδεύεται και από το μουσικό του video clip που σκηνοθέτησε ο Greg Hunt.

Το “Woman”, έχει μια αμιγώς Americana σύνθεση πάνω στην οποία οι δύο γυναίκες κάνουν σαφώς τη δική τους φεμινιστική δήλωση, καθώς τα φωνητικά της Lana αναπτύσσονται ανάμεσα εκείνες της Marshall. Είναι σίγουρα ένα ευρύχωρο τραγούδι, αλλά όχι τόσο σκελετικό όσο μερικές από τις προηγούμενες κυκλοφορίες της Cat Power, όπως το ομότιτλο με το δίσκο τραγούδι που ακούσαμε a capella, νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Πάνω απ ‘όλα, φαίνεται πως η Cat Power αγκαλιάζει τις νότιες ρίζες της, την παροδική παιδική ηλικία και την αίσθηση της ριζοσπαστικότητας που συνοδεύει τον τρόπο ζωής ενός καλλιτέχνη που περιοδεύει τακτικά.

Σύμφωνα με πρόσφατο δελτίο τύπου, το νέο album της θα συλλαμβάνει το ταξίδι των folk και blues τραγουδιστών, όλων των προηγούμενων γενεών. Η Marshall εξηγεί: “Όλοι ήταν περιπλανώμενοι (“wanderers”) και είμαι τυχερή που είμαι ανάμεσα τους”. 

Cat Power feat. Lana Del Rey - Woman

Back To Top