skip to Main Content

Νέα Σύνθεση | Ludovico Einaudi – Ascolta

Ο Ludovico Einaudi κυκλοφορεί το “Ascolta” από την επερχόμενη συλλογή του, “Cinema”, με έργα του για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση

Τίτλος τραγουδιού: “Ascolta

Καλλιτέχνης: Ludovico Einaudi

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: “Cinema”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Ο Ludovico Einaudi ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το “Cinema”, μια νέα συλλογή που απαρτίζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα έργα του για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένων συνθέσεων από τα βραβευμένα με Oscar, BAFTA και Golden Globe έργα “Nomadland” και “The Father”. Το album έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου 2021. Ο κινηματογράφος διαθέτει 28 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένης μουσικής από το “Nomadland”, “The Father”, “The Water Diviner”, “This Is England”, “I’m Still Here”, “Insidious” και “Doctor Foster”.

Το album θα διαθέτει και δύο ακυκλοφόρητες ως τώρα ηχογραφήσεις, την ομότιτλη δημιουργία με την ταινία του Russell Crowe, “The Water Diviner” του 2014 και το νέο single του “My Journey” από “The Father”, τη προσφάτως βραβευμένη ταινία με πρωταγωνιστές τους Anthony Hopkins και Olivia Colman.

Ο Ludovico Einaudi δήλωσε σχετικά με αυτή την κυκλοφορία: «Είναι ένα υπέροχο σημάδι ότι το “Nomadland” και το “The Father”, δύο όμορφες ανεξάρτητες ταινίες που μιλούν για σημαντικά και βαθιά ζητήματα, έχουν αναγνωριστεί με αυτά τα σπουδαία βραβεία. Αισθάνομαι τιμή που συνέβαλα με τη μουσική μου σε αυτές τις δύο συγκινητικές ιστορίες”.

Ludovico Einaudi - Ascolta

Back To Top