skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Beyoncé – Texas Hold ‘Em / 16 Carriages

Η Beyoncé ανακοινώνει το νέο της album «Act II», με την κυκλοφορία 2 ολοκαίνουριων singles, τα “Texas Hold ‘Em” και “16 Carriages”

Τίτλος τραγουδιού: 1.“Texas Hold ‘Em”/ 2. “16 Carriages”

Καλλιτέχνης: Beyoncé

Μουσική / Στίχοι: 1. Beyoncé, Lowell, ​bülow, Raphael Saadiq, Nathan Ferraro, Killah B / 2. Beyoncé, Ink, Raphael Saadiq, Dave Hamelin

Εταιρεία: Parkwood Entertainment

Από το LP: “RENAISSANCE: ACT II”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Φεβρουαρίου 2024

Art-Cover:

Η Beyoncé μπορεί να ολοκλήρωσε μόλις την Περιοδεία της “Renaissance” τον Οκτώβριο, αλλά δεν την ενδιαφέρει να κάνει ένα εκτεταμένο διάλειμμα από τη μουσική. Η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε ένα νέο album κατά τη διάρκεια του Super Bowl και πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια μιας διαφήμισης με τη Verizon, όπου η Beyoncé έκανε ό,τι μπορούσε για να σπάσει το διαδίκτυο. Μετά από μια σειρά από χιουμοριστικά αποτυχημένες προσπάθειες, τελείωσε το clip με το “Drop the music”.

Λίγα λεπτά αργότερα , η Beyoncé επιβεβαίωσε μέσω Instagram ότι το όγδοο studio album της, “Act II”, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου. Το album χρησιμεύει ως η δεύτερη δόση του τριμερούς project της “Renaissance”.

Αργότερα, την ίδια μέρα Beyoncé κυκλοφόρησε επίσης τα δύο πρώτα singles που είναι εμπνευσμένα από την country, τα “Texas Hold’Em” και “16 Carriages”. (Μετά από όλα αυτά τα φώτα που ήταν στραμμένα στον Usher, ήταν αναμενόμενο να στραφούν επάνω της).

Το “Act II” σηματοδοτεί μια πολύ πιο γρήγορη ανάκαμψη για τη νέα μουσική σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια: Το “Renaissance”, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2023, ήταν το πρώτο πλήρες studio album της Beyoncé μετά το “Lemonade” του 2016.

Η “Renaissance World Tour” της Beyoncé ξεκίνησε στη Σουηδία τον Μάιο (το σκέλος της Βόρειας Αμερικής ξεκίνησε από το Τορόντο τον Ιούλιο). Η εξαιρετική παράσταση επικεντρώθηκε σε υλικό από εκείνο το album, συνυφασμένο με αγαπημένα “μαργαριτάρια” από τα προηγούμενα LP της. Αργότερα έγινε και ταινία-συναυλίας με τίτλο “Renaissance: A Film” και κυκλοφόρησε στις αίθουσες.

Beyoncé - Texas Hold 'Em

Beyoncé - 16 Carriages

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top