skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | J. Cole – The Climb Back & Lion King On Ice

Δύο νέα του singles κυκλοφόρησε ο J. Cole με σκοπό την προώθηση του νέου του δίσκου “The Fall Off”!

Τίτλος τραγουδιού: “The Climb Back” & “Lion King On Ice

Καλλιτέχνης: J. Cole

Μουσική/Στίχοι: J. Cole

Εταιρεία: Dreamville, Roc Nation, Interscope Records

Από το LP: “The Fall Off”

Ημ/νία κυκλοφορίας singles: 22 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Δύο νέα τραγούδια κυκλοφόρησε ο Αμερικανός rapper J. Cole στις 22 Ιουλίου ανακοινώνοντας παράλληλα την κυκλοφορία του νέου του studio album. Ο λόγος γίνεται για τα “The Climb Back” και “Lion King On Ice”, στην παραγωγή των οποίων συναντάμε τον ίδιο τον καλλιτέχνη σε συνεργασία με τον T-Minus και Jetson.

Και τα δύο τραγούδια φέρουν την υπογραφή του Cole στους στίχους και τη μουσικής τους, ενώ όσον αφορά τη θεματική του πρώτου γίνεται λόγος για την κυκλική φύσης της εργασίας για να προχωρήσει, πράγμα που συμβαίνει τόσο στη ζωή όσο και στη rap. Μέσα από το “Lion King On Ice”, ο 35χρονος rapper μιλάει για την άνοδό του και τους αγώνες, αλλά και τις θυσίες που έχει κάνει για να φτάσει εκεί.

Τα δύο αυτά τραγούδια κυκλοφόρησαν ως follow-ups του “Snow on Tha Bluff”, προμηνύοντας την κυκλοφορία του νέου δίσκου του J. Cole, με τίτλο “The Fall Off”. Πρόκειται για την έκτη, ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά του rapper, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 από τις Dreamville, Roc Nation και Interscope Records. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο τραγουδιστής παρότρυνε το κοινό να παραμείνει συντονισμένο για τις επόμενες ανακοινώσεις του σχετικά με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου.

J. Cole – The Climb Back

J. Cole – Lion King On Ice

Back To Top