skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | NHC – Feed The Cruel & Better Move On

Ο Taylor Hawkins των Foo Fighters και οι Dave Navarro και Chris Chaney των Jane’s Addiction ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το νέο συγκρότημα NHC. Ακούστε τα δύο πρώτα τους τραγούδια!

Τίτλος τραγουδιού: 1.“Feed The Cruel”, 2. “Better Move On”

Καλλιτέχνης: NHC

Μουσική / Στίχοι: Taylor Hawkins, Dave Navarro, Chris Chaney, John Lousteau

Σκηνοθεσία: Todd Newman

Εταιρεία: Polar Music International AB/Universal Music

Από το LP: “Voyage”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Ο drummer των Foo Fighters, Taylor Hawkins και ο κιθαρίστας των Jane’s Addiction, Dave Navarro και ο μπασίστας τους Chris Chaney ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το νέο συγκρότημα NHC, το όνομα του οποίου προκύπτει από τα αρχικά γράμματα των επιθέτων τους. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα music video για το νέο τους τραγούδι “Feed the Cruel” καθώς και ένα άλλο τραγούδι με τίτλο “Better Move On”.

Ο Hawkins είχε παίξει στο παρελθόν με τον Chaney στο συγκρότημα της Alanis Morissette στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και το νέο συγκρότημα έδωσε στον Hawkins την ευκαιρία να παίξει με τον Navarro, τον οποίο αποκάλεσε “τον καλύτερο κορυφαίο κιθαρίστα στο alternative rock”, σύμφωνα με δήλωση. Ο Hawkins μάλιστα υπηρετεί διπλά καθήκοντα ως drummer και τραγουδιστής στο NHC.

Στο ασπρόμαυρο music video που σκηνοθέτησε ο Todd Newman, οι τρεις καλλιτέχνες ερμηνεύουν το ξεσηκωτικό «Feed the Cruel» με τον Hawkins να έχει το φωνητικό προβάδισμα και σαφώς τα drums, τον Navarro στην κιθάρα και στην παροχή υποστηρικτικών φωνητικών και τον Chaney στο μπάσο. “Δεν μοιάζει το ίδιο/Οι αναμνήσεις παίζουν παιχνίδια”, τραγουδάει ο Hawkins. «Όλες οι ένοχες απολαύσεις οδηγούν προς το δρόμο των τρελών». Το άλλο τους τραγούδι, “Better Move On”, αφορά το να μαθαίνεις να τα παρατάς όταν κάποιος έχει το προβάδισμα στην αγάπη και στη ζωή. Αμφότερα τα τραγούδια γράφτηκαν από τα μέλη των NHC σε συνεργασία με τον μακροχρόνιο συνεργάτη των Foos, John Lousteau.

NHC - Feed The Cruel

NHC - Better Move On

Back To Top