skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | The Empty Hearts – The World’s Gone Insane & The Best That I Can

To super-group των The Empty Hearts επανέρχεται δισκογραφικά με δύο ολοκαίνουρια τραγούδια!

Τίτλος τραγουδιού: “The Best That I Can” & “The World’s Gone Insane”

Καλλιτέχνης: The Empty Hearts

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: The Orchard Enterprises

Από το LP: Digital Singles

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Οι The Empty Hearts αποτελούνται από τους Elliot Easton (the Cars), Clem Burke (Blondie), Wally Palmar (the Romantics) και Andy Babiuk (the Chesterfield Kings) και μόλις ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους album, με τίτλο “The Second Album”, το οποίο αναμένεται στις 28 Αυγούστου.

Η πρώτη προεπισκόπηση του album ήρθε με ένα music video για το τραγούδι, “The World’s Gone Insane”. Όπως δηλώνει και ο τίτλος του, πρόκειται για ένα χαοτικό μοντάζ, με πλάνα διαφόρων προέδρων, σκηνών πολέμου, ομιλητών, θρύλους της pop κουλτούρας, ειδήσεων και clips ταινιών.

«Το “The World’s Gone Insane” είναι ένα από αυτά τα τραγούδια που έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από ό,τι είχε αρχικά προβλεφθεί», δήλωσε ο Easton. «Ηχογραφημένο πολύ πριν από την πανδημία, ξεκίνησε με ένα riff και μια ιδέα που παρουσίασα στο συγκρότημα. Το έφαγαν για μεσημεριανό”.

Παράλληλα κυκλοφόρησαν και ένα ακόμα νέο τραγούδι, το “The Best That I Can”, που θα είναι κι αυτό μέρος του album τους. Επίσης, το συγκρότημα προσέλαβε τον Ringo Starr, ο οποίος παίζει ντραμς στο “Remember Days Like These”.

The Empty Hearts - The World's Gone Insane

The Empty Hearts - The Best That I Can

Back To Top