skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | The Smashing Pumpkins – Confessions of a Dopamine Addict & Wrath

Ακούστε τα “Confessions of a Dopamine Addict” και “Wrath” των The Smashing Pumpkins από τον επερχόμενο δίσκο τους, “Cyr”!

Τίτλος τραγουδιού“Confessions of a Dopamine Addict” & “Wrath

Καλλιτέχνης: The Smashing Pumpkins

Μουσική / Στίχοι: 1. William Patrick Corgan, 2. N/A

Εταιρεία: Sumerian Records

Από το LP: “Cyr”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 27 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Σχεδόν δύο μήνες πριν από την επίσημη πρεμιέρα της νέας δισκογραφικής τους δουλειάς, οι The Smashing Pumpkins κυκλοφόρησαν δύο τραγούδια από αυτή. Το πρώτο έχει τίτλο “Confessions of a Dopamine Addict” κι αποτελεί μία ρυθμική, alternative rock δημιουργία με τα glam φωνητικά του Billy Corgan να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Όσον αφορά τη δεύτερη κυκλοφορία τους, αυτή έχει τίτλο “Wrath” και σε αυτήν αξιοσημείωτα είναι τα μελωδικά synths, αλλά και τα ρυθμικά κρουστά, στοιχεία που δημιουργούν μία απόλυτα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Τα δύο αυτά singles κυκλοφόρησαν ως τα follow-ups του των “Cyr” και “The Colour of Love”, τα οποία κυκλοφόρησαν λίγες ημέρες νωρίτερα. Όσον αφορά, λοιπόν, τη νέα δισκογραφική δουλειά του alternate rock συγκροτήματος που είναι ενεργό στο μουσικό προσκήνιο από το 1990, αυτή πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου μέσω της Sumerian Records και θα φέρει ως τίτλο “Cyr”.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο frontman και στιχουργός Billy Corgan ανέφερε για το album “Cyr”: “Το ‘Cyr’ είναι μία δυστοπική τρέλα. Μία ψυχή ενάντια σε όλο τον υλικό κόσμο, με φόντο την μεταβαλλόμενη πίστη και τον επιταχυμένο χρόνο. Για εμένα είναι τόσο ελπιδοφόρο όσο και απορριπτικό για ό,τι είναι και δεν είναι δυνατό με την πίστη”.

The Smashing Pumpkins - Confessions of a Dopamine Addict

The Smashing Pumpkins - Wrath

Back To Top