skip to Main Content

Νέες Συνεργασίες & Music Videos | Jennifer Lopez & Maluma – Pa Ti + Lonely

Η Jennifer Lopez και o Maluma παρουσιάζουν τα νέα τους διπλά music videos για το “Pa ‘Ti” και το “Lonely”.

Τίτλος τραγουδιού: “Pa Ti” + “Lonely

Καλλιτέχνης: Jennifer Lopez & Maluma

Μουσική/Στίχοι: 1. Andrea Mangiamarchi “Elena Rose”, Edgar Barrera, Jennifer Lopez, Jon Leone, Juan Luis Londoño Arias & 2. Bryan Snaider Lezcano Chaverra “Chan El Genio”, Jennifer Lopez, Juan Luis Londoño Arias, Kevin Mauricio Jiménez Londoño

Σκηνοθεσία: Jessy Terrero

Εταιρεία: Sony Music Latin

Από το OST: “Marry Me”

Ημ/νία κυκλοφορίας singles: 24 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

Το clip ξεκινά με το “Pa ‘Ti”. Εδώ η Lopez είναι μια δισεκατομμυριούχος που ζει την πλούσια ζωή, ενώ ο Maluma εμφανίζεται ως σωματοφύλακας της. Καθώς τραγουδούν στα ισπανικά το σαγηνευτικό αυτό τραγούδι, η Lopez απολαμβάνει τη ζωή στο αρχοντικό της, ενώ ο Maluma κοιτάζει ένα άδειο ψυγείο. Αποδεικνύεται, πως οι δυο τους είναι επίσης εραστές και η πλοκή γίνεται πιο έντονη όταν αποκαλύπτεται ότι βρίσκεται υπό έρευνα για σκοτεινές επιχειρηματικές συναλλαγές. To “Pa’ Ti” κυκλοφορεί και σε μια εναλλακτική Spanglish Version.

Στο “Lonely”, το ζευγάρι είναι στο κρεβάτι καθώς το FBI μπουκάρει στο αρχοντικό της Lopez και την παίρνει υπό κράτηση. Στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι ο εραστής και σωματοφύλακά της είναι επίσης πράκτορας του FBI. To music video είναι σε σκηνοθεσία του Jessy Terrero και γυρίστηκε στο Hungtington της Νέας Υόρκης.

Η Lopez και ο Maluma πρωταγωνιστούν στην επερχόμενη ταινία, “Marry Me”, και τα δύο singles θα εμφανιστούν στο soundtrack της ταινίας. Στο “Marry Me”, πρωταγωνιστούν επίσης οι Owen Wilson, Sarah Silverman, John Bradley, Michelle Buteau, Chloe Coleman και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου. Το “Marry Me” είναι μια επερχόμενη αμερικανική ρομαντική κωμωδία, σε σκηνοθεσία της Kat Coiro και σε σενάριο των John Rogers, Tami Sagher και Harper Dill, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Bobby Crosby.

Jennifer Lopez & Maluma – Pa Ti + Lonely

Back To Top