skip to Main Content

Νέο Μusic Video | Sia – Pin Drop

Η Sia επανήλθε με νέο single λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με τίτλο “Pin Drop”!

Τίτλος τραγουδιού: “Pin Drop”

Καλλιτέχνης: Sia

Μουσική/Στίχοι: Sia, Jesse Shatkin

Σκηνοθεσία: Jacob Jonas

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “Everyday Is Christmas (Snowman Deluxe Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Νοεμβρίου 2021

Art-Cover:

Μπορεί το χριστουγεννιάτικο εγχείρημα της Sia, “Everyday Is Christmas”, να μην έλαβε την πολυ-αναμενόμενη απήχηση από το κοινό, ωστόσο δεν παύει να είναι μία από τις σημαντικές δουλειές της. Το album κυκλοφόρησε στις 17 Νοεμβρίου του 2017 και μία νέα, extended version του είναι ήδη διαθέσιμη για να την απολαύσεις μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.

Πιο συγκεκριμένα, ο δίσκος “Everyday Is Christmas (Snowman Deluxe Edition)” κυκλοφόρησε στις 5 Νοεμβρίου μέσω της Atlantic Records κι η Sia συμπεριέλαβε σε αυτόν επιπλέον χριστουγεννιάτικες -και μη- δημιουργίες. Μία από αυτές είναι το τραγούδι “Pin Drop”, το οποίο αποτελεί μία μελωδική μπαλάντα, βασισμένη στα indie-pop στοιχεία και με τη μουσική και τους στίχους να φέρουν την υπογραφή των Sia και Jesse Shatkin.

Ένα χορευτικό επιτελείο ένωσε τις δυνάμεις τους κι ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες, αλλά και την χορογραφία που όρισε ο Jacob Jonas, πρωταγωνίστησε στο music video του τραγουδιού. Λιτό και γεμάτο συναίσθημα, το τελικό αποτέλεσμα είναι διαθέσιμο για να το απολαύσεις.

Sia - Pin Drop

Back To Top