skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Adam Lambert – Closer To You

Μία νέα μπαλάντα κυκλοφόρησε ο Adam Lambert με τίτλο “Closer To You” και είναι εδώ για να την απολαύσετε!

Τίτλος τραγουδιού: “Closer To You”

Καλλιτέχνης: Adam Lambert

Μουσική / Στίχοι: Adam Lambert, Asia Whiteacre, Christopher Petrosino, Robert McCurdy

Εταιρεία: More Is More, Empire Distribution

Από το E.P.: “Velvet: Side A”

Ημ/νία κυκλοφορίας E.P.: 27 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Το τέταρτο E.P. του κυκλοφόρησε ο Αμερικανός τραγουδιστής, Adam Lambert, στις 27 Σεπτεμβρίου, με τίτλο “Velvet: Side A”, μέσω των More Is More και Empire Distribution. Πρόκειται για το πρώτο μέρος του ολοκληρωμένου studio album που πρόκειται να κυκλοφορήσει ο Lambert μέσα στους επόμενους μήνες και από το οποίο ήδη έχουμε απολαύσει το lead single του, με τίτλο Superpower.

Με σκοπό, λοιπόν, την προώθηση της νέας του δουλειάς, στο προσκήνιο ήρθε ένα νέο, promotional single, με τίτλο “Closer To You”. Μία εμβληματική μπαλάντα, με τα ιδιαίτερα φωνητικά του Lambert να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο, ολοκληρώνεται με τη συνοδεία του πιάνου. Στη μουσική και τους στίχους του εν λόγω τραγουδιού συναντάμε τον ίδιο τον ερμηνευτή σε συνεργασία με τους Asia Whiteacre, Christopher Petrosino και Robert McCurdy.

Όπως το σύνολο του E.P. έτσι και το “Closer To You” βασίζεται στα funk vibes των ‘70s, ενώ όπως δηλώνει ο καλλιτέχνης ήθελε να κάνει έναν δίσκο που “να είναι ένα ελαφρύ αφιέρωμα σε εκείνη την περίοδο και να βασίζεται σε όλα τα διαφορετικά είδη μουσικής που άκουγα μεγαλώνοντας”. Συμπληρώνοντας αναφέρει πως ήθελε να ακούγονται περισσότερο τα όργανα στον δίσκο και να μοιάζει κάπως πιο αναλογικός.

Adam Lambert - Closer To You

Back To Top