skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alanis Morissette – Smiling

Η Alanis Morissette κάνει το μεγάλο της δισκογραφικό comeback μετά από επτά χρόνια απουσίας!

Τίτλος τραγουδιού“Smiling”

Καλλιτέχνης: Alanis Morissette

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: RCA/Sony Music

Από το LP: “such pretty forks in the road”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Δεκεμβρίου 2019

Art-Cover:

Η Alanis Morissette κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Smiling”, το δεύτερο single (ακολουθεί το “Reasons I Drink”) από το επερχόμενο album της, “Such Pretty Forks in the Road”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου.

Στην ορμητική αλλά τελικά αναζωογονητική πορεία της, η Morissette αντανακλά την ύπαρξή της ως «κατώτατη κάτοικος», που ασχολείται με τα σκαμπανεβάσματα της ζωής καθώς έρχονται και ασχολείται με προσωπικές αποτυχίες. Αντί να παραιτηθεί, όμως, η Morissette βρίσκεται στην ειρήνη με την ατέλεια της.

Η Morissette αρχικά συν-έγραψε το “Smiling” σε συνεργασία με τον Michael Farrell (Morrissey, Macy Gray) για την παραγωγή του Broadway, “Jagged Little Pill the Musical”, που είναι εμπνευσμένη από το κλασικό album της Morissette με τον ίδιο τίτλο που κυκλοφόρησε το 1995.

Για να τιμήσει την 25η επέτειο του θρυλικού πλέον “Jagged Little Pill” αλλά και για να προωθήσει τη νέα της δισκογραφική δουλειά, η Morissette θα ξεκινήσει μια περιοδεία αυτό το καλοκαίρι, υποστηριζόμενη από τους συναδέλφους της Liz Phair και Garbage, που μεσουράνησαν στα 90’s επίσης!

Alanis Morissette - Smiling

Back To Top