skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alexander Stewart – he never will

O Alexander Stewart κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο τραγούδι του “he never will”

Τίτλος τραγουδιού: “he never will”

Καλλιτέχνης: Alexander Stewart

Μουσική / Στίχοι: Adam Yaron, Alexander Stewart, Nolan Sipe

Εταιρεία: Alexander Stewart / FAE

Από το ΕP: “if you only knew”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Νοεμβρίου 2023

Art-Cover:

Ο ανερχόμενος pop τραγουδιστής Alexander Steward κυκλοφόρησε το νέο του single «he never will». Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο EP του “if you only know” που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Το “if you only know” παρουσιάζει τον Alexander να αποκαλύπτει την ψυχή του καθώς περιγράφει λεπτομερώς τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες του στην αγάπη και στη φιλία, καθώς και στις προκλήσεις της ψυχικής υγείας. Το EP θα περιλαμβάνει έξι τραγούδια που όλα φέρουν την υπογραφή του στη συγγραφή, συμπεριλαμβανομένου του viral pop smash «I wish you cheated».

«Η φετινή χρονιά ήταν ένα τεράστιο roller coaster για μένα. Το ταξίδι ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης είναι μεγάλη φασαρία, και το να καταφέρεις να βγάλεις τελικά αυτό το project είναι απίστευτα ανταποδοτικό και συναρπαστικό. Έχω βάλει τόσα πολλά συναισθήματα σε αυτό το EP. Έχει μετατραπεί σε ένα τόσο όμορφο στιγμιότυπο αυτής της περιόδου στη ζωή μου και ανυπομονώ να ακούσουν οι θαυμαστές μου αυτές τις ιστορίες”, αναφέρει ο Alexander Steward.

Το «he never will» βασίζεται σε αυτό που κάνει καλύτερα ο Alexander και αγκαλιάζει τη μεγάλη, τολμηρή pop των επιρροών του.

“Το “he never will” είναι το πρώτο τραγούδι που έχω γράψει σε τρίτο πρόσωπο και αφορά έναν φίλο που έχει σχέση, και ξέρεις ότι δεν θα είναι καλό για εκείνον στο τέλος. Έρχεται ένα σημείο, ως φίλος του, που πρέπει να αποφασίσεις πόσο ειλικρινής θα είσαι. Αυτό το τραγούδι έχει να κάνει με το να αδράξεις αυτή τη στιγμή, να βοηθήσεις έναν φίλο να συνειδητοποιήσεις την αξία του και τελικά να μην τον αφήσεις να θεωρηθεί δεδομένος”.

Alexander Stewart - he never will

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top