skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alisabeth Von Presley – Wonder (ΑSC 2022: Iowa 🇺🇸)

Η Alisabeth Von Presley εκπροσωπεί την Iowa με το τραγούδι “Wonder” στον διαγωνισμό American Song Contest

Τίτλος τραγουδιού“Wonder

Καλλιτέχνης: Alisabeth Von Presley

Μουσική/Στίχοι: Ali Dee Theodore, Alisabeth Von Presley, Anthony Mirabella III, Timothy James King

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “American Song Contest 2022”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Μαρτίου 2022

Art-Cover:

Η Alisabeth Von Presley εκπροσωπεί την Iowa στον ολοκαίνουργιο διαγωνισμό «American Song Contest», που είναι εμπνευσμένος από τον “Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision”. Με παρουσιαστή τον καλλιτέχνη του hip-hop Snoop Dogg και την τραγουδίστρια της country Kelly Clarkson, οι διαγωνιζόμενοι από κάθε πολιτεία, πέντε περιοχές και την Περιφέρεια της Κολούμπια ερμηνεύουν πρωτότυπα τραγούδια με την ελπίδα να στεφθούν ως τα καλύτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Von Presley, μια γνωστή ερμηνεύτρια στην ανατολική Iowa, ήταν ένας από τους 11 ανταγωνιστές που εμφανίστηκαν στο πρώτο επεισόδιο την περασμένη Δευτέρα. Η τραγουδίστρια, που ζει στο Cedar Rapids, ερμήνευσε το τραγούδι της «Wonder», που έγραψαν οι: Ali Dee Theodore, Anthony Mirabella III και Timothy James King μαζί με την ίδια.

Μόνο τέσσερις από τους 11 τραγουδιστές κατάφεραν να περάσουν στον ημιτελικό. Μια εθνική κριτική επιτροπή αποφάσισε ότι ο τραγουδιστής του Rhode Island, Cory Hueston, θα προκρινόταν αυτόματα. Ο Christian Pagán από το Puerto Rico, η AleXa από την Oklahoma και ο Michael Bolton από το Connecticut πέρασαν επίσης στους ημιτελικούς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, 56 καλλιτέχνες θα εκπροσωπήσουν κάθε πολιτεία και επικράτεια των ΗΠΑ. Εκτός από τον Bolton, μερικοί από τους πιο διάσημους διαγωνιζόμενους θα διαγωνιστούν απέναντι σε άλλους λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες αυτή τη σεζόν συμπεριλαμβανομένων των: Jewel για την Αλάσκα, την Macy Gray για το Ohio, τον Sisqó για το Maryland κ.α.

Alisabeth Von Presley - Wonder (ΑSC 2022: Iowa 🇺🇸)

Alisabeth Von Presley - Wonder (ΑSC 2022: Live Performance)

Back To Top