skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Andrea Bocelli – Festa

Ο Ιταλός τροβαδούρος, Andrea Bocelli, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “Festa”!

Τίτλος τραγουδιού: “Festa”

Καλλιτέχνης: Andrea Bocelli

Μουσική / Στίχοι: Andrea Bocelli, Giacomo Lecchi D’Alessandro, Leonardo Rizzi

Εταιρεία: Decca

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Νοεμβρίου 2023

Art-Cover:

Η εμφάνιση του Andrea Bocelli στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2023 συζητήθηκε από πολλούς, μιας κι ο Ιταλός ερμηνευτής κατάφερε να μαγέψει όλους όσους επέλεξαν να τον απολαύσουν ζωντανά. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο, μιας και μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες φωνές της μουσικής βιομηχανίας. Στο πλαίσιο των εμφανίσεών του, λοιπόν, ο Bocelli δε δίστασε να μοιραστεί τη χαρά του μαζί μας για τη συνεργασία του με τον Zucchero Fornaciari.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: “Η καριέρα μου ξεκίνησε με αυτόν και χάρη σε αυτόν. Τριάντα χρόνια αργότερα, το να μοιράζεσαι τη σκηνή είναι σαν να γιορτάζεις ένα κομμάτι ιστορίας: την ιστορία του ως ηφαιστειογενούς, ευαίσθητου ερμηνευτή και συνθέτη, του συγγραφέα του ‘Miserere’, του τραγουδιού που μας έφερε κοντά. Tην ιστορία μου, καθώς έκανα τα πρώτα μου βήματα στο προσκήνιο με αυτό το τραγούδι και αυτή τη συνεργασία. και την ιστορία του rock, του bluesκαι της soul, είδη στα οποία η συμβολή του Zucchero Fornaciari είναι αμέτρητης σημασίας. Είναι τιμή να έχω έναν τόσο αγαπημένο παλιό φίλο και έναν σπουδαίο καλλιτέχνη στην ομάδα για αυτήν την περιοδεία.”

Σε άλλα νέα, ο Andrea Bocelli μάς σύστησε στις 9 Νοεμβρίου το ολοκαίνουριο τραγούδι του, με τίτλο “Festa”. Μέσα σε λιγότερα από τρία λεπτά ακρόασης, ο Bocelli καταφέρνει να μάς εντυπωσιάσει για ακόμη μία φορά και το αποτέλεσμα μπορείς να το απολαύσεις ευθύς αμέσως.

Andrea Bocelli - Festa

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top