skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Andrea Bocelli – You’ll Never Walk Alone

Ο Andrea Bocelli στη νέα του δημιουργία, “You’ll Never Walk Alone”!

Τίτλος τραγουδιού: “You’ll Never Walk Alone”

Καλλιτέχνης: Andrea Bocelli

Μουσική/Στίχοι: Richard Rodgers, Oscar Hammerstein II

Πρώτη Εκτέλεση: Christine Johnson (1945)

Σκηνοθεσία: Luca Scota

Εταιρεία: Minos Emi a Universal Music Company

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

O σπουδαίος Ιταλός τενόρος Andrea Bocelli, πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του album με τίτλο “Believe” στις 13 Νοεμβρίου. Μετά την συγκλονιστική του συναυλία με τίτλο “Music For Hope” κατά την διάρκεια της καραντίνας εν μέσω του καθολικού Πάσχα στον ιστορικό καθεδρικό ναό Duomo του Μιλάνο, ο Andrea Bocelli νιώθει έτοιμος να ξαναμιλήσει στις καρδιές του κόσμου, με τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

«Η ιδέα πίσω από το «Believe» βασίζεται σε τρεις λέξεις: πίστη, ελπίδα και φιλανθρωπία. Αυτές είναι οι τρεις θεολογικές αρετές του Χριστιανισμού, ωστόσο -ανεξάρτητα από οποιαδήποτε θρησκευτικά πιστεύω- είναι επίσης τα τρία ξεχωριστά κλειδιά, τα οποία προσφέρουν σημασία και ολοκλήρωση στη ζωή του καθενός από εμάς» δήλωσε ο Andrea Bocelli.

Το «Believe», σε συμπαραγωγή των Steven Mercurio και Haydn Bendall, είναι μια συλλογή από τραγούδια που έχουν εμπνεύσει και έχουν στηρίξει τον Bocelli μέσα στα χρόνια. Στο album συμπεριλαμβάνονται συνεργασίες με τις βραβευμένες με Grammy ερμηνεύτριες Alison Krauss στο “Amazing Grace” και τη Cecilia Bartoli και ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από τον Ennio Morricone, με τίτλο «Inno sussurato» («Whispered Hymn»). Το album ua περιλαμβάνει επίσης διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, όπως τα «Hallelujah» και «You’ll Never Walk Alone». Το τελευταίο είναι και το πρώτο δείγμα του δίσκου που κυκλοφορεί συνοδευόμενο από το επίσημο music video του.

Andrea Bocelli - You'll Never Walk Alone

Back To Top