skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | ANDUZE – Getting You Off

Ο Anduze παρουσιάζει το νέο του single “Getting You Off”

Τίτλος τραγουδιού“Getting You Off”

Καλλιτέχνης: Anduze

Μουσική / Στίχοι: Dimitris Nassios, Anduze

Σκηνοθεσία: Anduze

Εταιρεία: Irma Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Οκτωβρίου 2023

Art-Cover:

O Lee Anduze είναι τόσο γνωστός στην Ελλάδα όσο και οι Parov Stellar, στους οποίους συμμετέχει ως βασικός τραγουδιστής. Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει δεκάδες δικά του τραγούδια και συμμετείχε σε πολύ ενδιαφέρουσες συνεργασίες (Gramatik, LTJ Xperience, Satin Jackets, Man Called Shadow, κ.α), ενώ έχει γυρίσει όλο τον κόσμο με περιοδείες.

Toν Σεπτέμβριο του 2021 μας παρουσιάσε το νέο του ολοκληρωμένο album, με τίτλο “Aura” από το οποίο αγαπήθηκαν πολύ τραγούδια όπως: “Gone 2 Long”, “Julie”, “Stone Cold Lover” κ.α. Το “Aura” κυκλοφορεί από το διάσημο ιταλικό label Irma Records, γνωστό για τις εκλεκτικές κυκλοφορίες του σε vintage ήχο.

Τώρα, o Anduze μας παρουσιάζει το single του “Getting You Off”, που έγραψε ο ίδιος ο Anduze σε συνεργασία με τον Δημήτρη Νάσσιο (a.k.a. Quasamodo) o οποίος ανέλαβε και την παραγωγή του. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και για άλλα τραγούδια όπως το How To Love A Good Man”, που συνοδεύτηκε από ένα όμορφο music video που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Anduze. Το “Getting You Off” έχει μια sexy αισθητική την οποία ενισχύει μια εναλλακτική version του τραγουδιού που κυκλοφορεί επίσης με τον υπότιτλο “After Sex Version”.

Από την άλλη ο Quasamodo, συνεργάστηκε πριν από λίγο καιρό με τον Alex Sid και το συγκρότημα των Man Called Shadow και παρουσίασαν το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς “Η Παραλία” από το οποίο ξεχωρίζει το “Blazing”, το τραγούδι των τίτλων.

Δ.Τ.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

ANDUZE - Getting You Off

ANDUZE - Getting You Off (After Sex Version)

Back To Top