skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Andy Nicolas – Battlefield

Ο αγαπημένος Andy Nicolas επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο τραγούδι “Battlefield”, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records.

Τίτλος τραγουδιού: “Battlefield”

Καλλιτέχνης: Andy Nicolas

Μουσική / Στίχοι: Tim Aeby, Andy Nicolas

Εταιρεία: Panik Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Οκτωβρίου 2023

Art-Cover:

Το νέο αυτό track, που ολοκληρώνει το E.P., “Antithesis”, γράφτηκε στην Ρόδο από τον ίδιο τον Andy Nicolas σε συνεργασία για ακόμα μια φορά με τον Γάλλο παραγωγό και στενό του φίλο, Tim Aeby.

Μιλώντας για το τραγούδι, ο Andy αναφέρει: “Αναμενόμενα, είναι ένα τραγούδι που για ακόμα μια φορά, έχει να κάνει με μία αντίθεση. Το τραγούδι συγκρίνει την αγάπη με ένα πεδίο μάχης και το πόσο τοξική μπορεί να είναι ή να γίνει μια σχέση, καθώς και το πόσο λεπτή είναι η γραμμή ανάμεσα στην αγάπη και στο μίσος. Θέτει το ερώτημα αν μια έντονη αγάπη, που κάποιες στιγμές την βιώνεις σαν μάχη, είναι κάτι για το οποίο αξίζει να παλέψει κανείς, και αν αυτή η αντιπαράθεση οδηγεί τελικά πουθενά ή αν, εν τέλει, είναι καλύτερη καμία φορά η υποχώρηση”.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Andy Nicolas σε συνεργασία με τον Γάλλο μουσικό παραγωγό και τραγουδοποιό, Tim Aeby, ο οποίος είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως: Claydee, Lexy Panterra, Jenn Morel, Bang La Decks, Cammora κ.α.

Andy Nicolas - Battlefield

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top