skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Asking Alexandria – Alone In a Room

Οι Asking Alexandria παρουσιάζουν το τραγούδι “Alone In a Room”!

Τίτλος τραγουδιού“Alone In a Room”

Καλλιτέχνης: Asking Alexandria

Μουσική / Στίχοι: Ben Bruce & Danny Worsnop

Από το album: “Asking Alexandria”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

To «Alone In a Room», είναι ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι από το βρετανικό, metalcore συγκρότημα Asking Alexandria, που έκανε πρεμιέρα μέσα από την εκπομπή του BBC Radio 1, “Rock Show with Daniel P. Carter”. Το τραγούδι προέρχεται από το καινούργιο album τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου μέσω της Sumerian. Ο δίσκος σηματοδοτεί την πρώτη προσπάθεια του συγκροτήματος με τον τραγουδιστή Danny Worsnop από τότε που επανήλθε στο line-up τους, το φθινόπωρο του 2016. To δίσκο προλογίζουν τα δύο πρώτα, επίσημα singles του, “Into the Fire” και “Where Did It Go?”.

Ο Danny, κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο το solo album του, “The Long Road Home”, ενώ εξακολουθεί να ασχολείται με το συγκρότημα We Are Harlot.

Ο κιθαρίστας Ben Bruce σχολιάζει για το νέο τους δίσκο: «Αυτή είναι μια ενθουσιώδη περίοδος για τους Asking Alexandria και τη καριέρα μας. Έχουμε περάσει από την κόλαση και πάλι πίσω. Ήταν ένας παράδοξος μακρύς δρόμος, αλλά δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που μας έφερε στο σημείο που είμαστε τώρα. Μας έχει δοθεί μια νέα ευκαιρία στη ζωή. Ως ξεχωριστά άτομα, αυτή είναι η πιο ευτυχισμένα μας στιγμή που είχαμε εδώ και καιρό».

Τη παραγωγή του νέου album ανέλαβε ο Matt Good (From First To Last) και το μιξάρισμα ο Taylor Larson. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε πολύ σύντομα.

Asking Alexandria - Alone In a Room

Back To Top