skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Azealia Banks – Chi Chi

Ένα αιχμηρό τραγούδι από την Azealia Banks.

Τίτλος τραγουδιού: “Chi Chi

Καλλιτέχνης: Azealia Banks

Μουσική / Στίχοι: –

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 5 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Η Azealia Banks είναι από εκείνες τις τραγουδίστριες, οι οποίες καλώς ή κακώς, πάντα θα προκαλούν. Η συγκεκριμένη rapper έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, τόσο για υβριστικά σχόλια μέσω των social media, όσο και για ρατσιστικές επιθέσεις, όπως αυτή προς τον Zayn Malik.

Η Banks, τον τελευταίο καιρό, δουλεύει στο επόμενο album της “Fantasea II : The Second Wave”, το οποίο σύμφωνα με την ίδια θα περιέχει 14 τραγούδια. “Escapades” ήταν ο τίτλος του lead single του δίσκου που ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου, για άνευ λόγου και αιτίας όμως, δεν ήρθε στο προσκήνιο.

Η γνωστή και δυναμική rapper υπογράφει συμβόλαιο με την Global Records, μία δισκογραφική εταιρία που έχει βάση τη Ρουμανία. Μέσω αυτής, η Banks στις 5 Ιουνίου κυκλοφόρησε το νέο buzz single της, με τίτλο “Chi Chi”, το οποίο είναι ένα τραγούδι με βαρύ μπάσο, κάποια electro στοιχεία και αρκετά απειλητικό ύφος.

Η Azealia Banks τραγουδάει με θυμό “Chi Chi get the yayo”, μία φράση που είναι επηρεασμένη από την ταινία “Scarface” (1983). Ο Al Pacino, στον ρόλο του Tony Montana, ρωτάει το φίλο του Chi Chi για τα ναρκωτικά, ενώ το “yayo” είναι μια παραπομπή στην κοκαΐνη.

Azealia Banks - Chi Chi

Back To Top