skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bahjat – Us Against the World

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής Bahjat επιστρέφει με το νέο του single “Us Against the World”

Τίτλος τραγουδιού“Us Against the World”

Καλλιτέχνης: Bahjat

Μουσική / Στίχοι: Bahjat

Εταιρεία: The Orchard

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Νοεμβρίου 2021

Art-Cover:

Ο Bahjat κυκλοφορεί το νέο του single, “Us Against the World”, την πρώτη του κυκλοφορία μετά τo νέο του συμβόλαιο με την The Orchard.

Συνδυάζοντας τις synth μελωδίες της δεκαετίας του ’80 με ένα pop beat με αγγλοαραβικούς στίχους γραμμένους από τον ίδιο, τα “μελωμένα” φωνητικά του Bahjat προσφέρουν μια παρηγορητική αίσθηση της αποδοχής του εαυτού και της ζωής του ως του αληθινού εαυτού του. Το ενθαρρυντικό μήνυμα του “Us Against the World” είναι εμπνευσμένο από το προσωπικό ταξίδι του Bahjat στη μουσική βιομηχανία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε να είναι ο εαυτός του ως αποτέλεσμα ατελείωτων κριτικών για το ποιος πρέπει να είναι, τι πρέπει να κάνει, καθώς και τι μπορεί και τι δεν μπορεί να πει.

Ο Bahjat Etorjman (γεννημένος στις 24 Ιουνίου 1995) είναι ένας Λίβυος τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Μεγάλωσε στην Τρίπολη, την πρωτεύουσα της Λιβύης πριν μετακομίσει στη Μάλτα κατά την έναρξη της Αραβικής Άνοιξης το 2011. Το φθινόπωρο του 2017, ο Bahjat φοίτησε στη Musikmakarna, μια pop μουσική ακαδημία στη βόρεια Σουηδία. Λίγο αργότερα, μετακόμισε στη Στοκχόλμη όπου εξακολουθεί να ζει και να δραστηριοποιείται στη μουσική. Είναι περισσότερο γνωστός για τα τραγούδια του “Istanbul”, “Hometown Smile” και “Halba”.

Bahjat - Us Against the World

Back To Top