skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bebe Rexha – I’m a Mess

Η Bebe Rexha κατηγορεί τον εαυτό της μέσα από το “I’m a Mess”!

Τίτλος τραγουδιού“I’m a Mess”

Καλλιτέχνης: Bebe Rexha

Μουσική / Στίχοι: Bebe Rexha, Justin Tranter, Jussifer, Meredith Brooks, Shelly Peiken

Εταιρεία: Warner Bros. Records

Από το LP: “Expectations”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 22 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να κατηγορεί τη συμπεριφορά σου, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου; Η Bebe Rexha κάνει τις σκέψεις σου στίχους και βάζει μουσική με σκοπό να μας προσφέρει το “I’m a Mess”. Το νέο αυτό τραγούδι προέρχεται από τον επερχόμενο και πολυαναμενόμενο debut δίσκο της, “Expectations”. Πρόκειται για ένα δυναμικό όσον αφορά τους στίχους τραγούδι, ενώ ο mid-tempo ρυθμός του, με τα synths να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο, σε προκαλεί να λικνιστείς στον ρυθμό του.

Στις 12 Απριλίου η Αμερικανίδα ερμηνεύτρια της pop και R&B μουσικής σκηνής μοιράστηκε μαζί μας δύο τραγούδια από τον επερχόμενο debut δίσκο της. Το πρώτο τραγούδι που ήρθε κοντά μας αποτελεί μία αισθησιακή συνεργασία με τον Quavo, με τίτλο “Souls on Fire”, στο οποίο μπορείς να απολαύσεις τους δύο καλλιτέχνες να κάνουν έναν μουσικό κι αρμονικό διάλογο. Δεύτερο σε σειρά ήρθε το ρυθμικό “Ferrari”, στο οποίο ακούμε την νεαρή καλλιτέχνιδα σε μία solo ερμηνεία, μέσα από ένα mid-tempo τραγούδι, στο οποίο κυριαρχούν τα synths.

Το album “Expectations” κυκλοφορεί στις 22 Ιουνίου μέσω της Def Jam Recordings. Δεκατέσσερα συνολικά τραγούδια περιλαμβάνονται στο πρώτο της δισκογραφικό εγχείρημα για το οποίο ήδη έχει λάβει αρκετές θετικές κριτικές.

Bebe Rexha – I’m a Mess

Back To Top