skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Belle and Sebastian – I Don’t Know What You See In Me

Oι Belle and Sebastian ανακοινώνουν ένα νέο album-εκπληξη και μαζί κυκλοφορούν το single τους “I Don’t Know What You See In Me”

Τίτλος τραγουδιού: “I Don’t Know What You See In Me

Καλλιτέχνης: Belle and Sebastian

Μουσική / Στίχοι: Pete Ferguson

Εταιρεία: Matador Records

Από το LP: “Late Developers”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Ιανoυαρίου 2023

Art-Cover:

Πέρυσι οι Belle And Sebastian κυκλοφόρησαν το album τους “A Bit Of Previous”, το πρώτο μετά από επτά χρόνια δισκογραφικής απουσίας. Όπως αποδεικνύεται τώρα οι συνεδρίες για αυτόν τον δίσκο απέδωσαν ένα ολόκληρο δεύτερο LP, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Οι B&S θα κυκλοφορήσουν λοιπον το “Late Developers” στις 13 Ιανουαρίου, αλλά πριν παρουσιάσαν το βασικό single του δίσκου με τίτλο “I Don’t Know What You See In Me”, ένα ερωτικό τραγούδι που στέκεται ως ένα από τα πιο synth singles στον κατάλογό τους. Γραμμένο από τον Peter Ferguson -γνωστός και ως Wuh Oh-.

«Στην πραγματικότητα, μιλούσαμε για μερικά χρόνια πριν τα καταφέρουμε», εξήγησε ο Murdoch για τον Ferguson. «Μόλις είχε υπογράψει σε μια μεγάλη εταιρεία, ήταν θαυμαστής των Belle & Sebastian και ρώτησε αν υπήρχε κάτι στο οποίο θα θέλαμε να συνεργαστούμε ή θα μπορούσε να συνεισφέρει με κάποιους στίχους. Εμείς ανταποκριθήκαμε, και όταν φτιαχνόταν αυτό το τραγούδι, είπα, “Ας το κάνουμε αυτό με το συγκρότημα, θα το τραγουδήσουμε για εσένα και μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο, να κάνεις την παραγωγή του και να το μιξάρεις”. Πιστεύαμε ότι ήταν αρκετά δυνατό για να μπει στο δίσκο μας».

Belle and Sebastian - I Don't Know What You See In Me

Back To Top