skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Benson Boone – To Love Someone

Ο Benson Boone κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “To Love Someone”!

Τίτλος τραγουδιού: “To Love Someone”

Καλλιτέχνης: Benson Boone

Μουσική / Στίχοι: Benson Boone, John Ryan, Julian Bunetta, Mags Duval

Εταιρεία: Night Street Records, Inc./Warner Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Νοεμβρίου 2023

Art-Cover:

Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης της pop, Benson Boone επιστρέφει με το νέο συγκινητικό του single, “To Love Someone” μέσω της Night Street Records/Warner Records. Το τραγούδι έρχεται μόλις ένα μήνα αφότου ο Boone ονομάστηκε Global PUSH Artist του MTV για τον Οκτώβριο και μετά το “PULSE” EP του νωρίτερα φέτος.

Προηγήθηκε η μπαλάντα του για πιάνο του 2022 “Before You” και το “Walk Me Home…” EP, που περιλαμβάνει επιτυχίες όπως το “GHOST TOWN”. Το τελευταίο έγινε η πρώτη είσοδος του Boone στο Billboard Hot 100 και έφτασε στο Top 25 τόσο στο Top 40 όσο και στο Hot AC ραδιόφωνο. Έγινε επίσης ο πρώτος του χρυσός δίσκος με πιστοποίηση RIAA, ακολουθούμενος από το “In The Stars”, το οποίο είναι τώρα πιστοποιημένο “πλατινένιο”.

Ο Boone ανακαλύφθηκε από τον super star των Imagine Dragons, Dan Reynolds. Από τότε, έχει κερδίσει περισσότερα από 1,7 δισεκατομμύρια παγκόσμια streams μέχρι σήμερα, καθώς και επαίνους από το Billboard, που επαίνεσε τα “συγκρατημένα φωνητικά” του και το Consequence, το οποίο ονόμασε τον νεοφερμένο “μια συναρπαστική νέα φωνή”. Τώρα, με το “To Love Someone”, ο Boone προχωρά, γέρνει σε νοσταλγικές, γλυκόπικρες εικόνες και προσφέρει μελωδίες που δεν μπορείς παρά να τραγουδήσεις.

Benson Boone - To Love Someone

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top