skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bettye LaVette – Plan B

Η θρυλική φιγούρα της soul, Bettye LaVette, ανακοίνωσε το επερχόμενο, ομώνυμο LP της και κυκλοφόρησε το single “Plan B”!

Τίτλος τραγουδιού“Plan B”

Καλλιτέχνης: Bettye LaVette

Μουσική / Στίχοι: Randall Bramblett

Εταιρεία: Jay-Vee

Από το LP: “LaVette!”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Μαρτίου 2023

Art-Cover:

Η θρυλική τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Bettye LaVette ανακοίνωσε το επερχόμενο νέο της album, με τίτλο “LaVette!”, και κυκλοφόρησε το βασικό single του, “Plan B”, στις 29 Μαρτίου. Η star μοιράστηκε επίσης ημερομηνίες για μια καλοκαιρινή περιοδεία στις ΗΠΑ, ξεκινώντας από το Σιάτλ της Ουάσιγκτον στις 20 Ιουνίου.

Το “LaVette!” παράγεται από τον Steve Jordan για τη δισκογραφική του με τη Meegan Voss, Jay-Vee Records. Ο Jordan παίζει επίσης drums στο album και συγκέντρωσε πολλούς μουσικούς για το έργο, με τους Pino Palladino στο μπάσο, τον Larry Campbell και τον Chris Bruce στις κιθάρες και τον Leon Pendarvis στο πληκτρολόγιο. “Όταν της ετοιμάζω ένα συγκρότημα, φροντίζω να το έχουμε μαζί. Όταν έρθει μαζί μας, θα κάνουμε μόνο ένα ή δύο περάσματα, γιατί βάζει την καρδιά και την ψυχή της σε κάθε παράσταση”, είπε ο Jordan σε μια δήλωση.

Οι καλεσμένοι του δίσκου περιλαμβάνουν τους John Mayer, Jon Batiste, Anthony Hamilton, Steve Winwood, Ray Parker Jr., Rev. Charles Hodges, James Carter και Pedrito Martinez.

“Δεν έχω κανένα άλλο σχέδιο”, είπε η LaVette σε ένα δελτίο τύπου όταν σχολίασε την ιστορική 61χρονη

καριέρα της, η οποία ξεκίνησε το 1960 στο Ντιτρόιτ και αναζωπυρώθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 2000 με το “I’ve Got My Own Hell to Raise”. Το “LaVette!” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου, μόλις τέσσερις ημέρες πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή της περιοδεία.

Bettye LaVette – Plan B

Back To Top