skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Billy Raffoul – Hell or High Water (from “Days Gone” PS4 Game)

Ο Billy Raffoul βρίσκεται πίσω από το theme song του παιχνιδιού “Days Gone” για το PS4!

Τίτλος τραγουδιού: “Hell or High Water”

Καλλιτέχνης: Billy Raffoul

Μουσική / Στίχοι: Billy Raffoul

Εταιρεία: Interscope Records

Από το PS4 Game: «Days Gone»

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Ολοένα και πιο συχνά νέοι καλλιτέχνες συμβάλλουν στη δημιουργία theme songs για παιχνίδια σε PlayStation και online. Όπως πρόσφατα απολαύσαμε την Valerie Broussard στοAwaken για χάρη του “League Of Legends”, έτσι σήμερα μπορείς κι εσύ να ακούσεις το σκοτεινό “Hell or High Water” που δημιούργησε εξ’ ολοκλήρου ο Billy Raffoul για χάρη του παιχνιδιού “Days Gone”.

Ουσιαστικά το τραγούδι αναφέρεται στο γεγονός ότι δεν θα έπρεπε να θεωρούμε τα πάντα γύρω μας δεδομένα, ακριβώς όπως ούτε και την ‘γυναίκα που είναι ξαπλωμένη δίπλα σου’, καθώς όπως αναφέρει στους στίχους του τραγουδιού ο Raffoul, μπορεί να αποτελέσει σύντομα μία ανάμνηση. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του, ενώ για πρώτη φορά το τραγούδι ακούστηκε στις 13 Φεβρουαρίου, μέσω του trailer για το παιχνίδι του PlayStation 4, “Days Gone”.

Πέραν αυτής της κυκλοφορίας, ο γοητευτικός μακρυμάλλης από τα μέσα του Μάρτη έως και τα τέλη του Ιούνη θα βρίσκεται στην παγκόσμια περιοδεία του. Σε αυτή θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τόσο τις παλαιότερες, όσο και νέες επιτυχίες του, καθώς και τραγούδια παρμένα από το πιο πρόσφατο E.P. του, με τίτλο “1975”!

Billy Raffoul - Hell or High Water (from “Days Gone” PS4 Game)

Back To Top