skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bob Seger – I Knew You When

Ακούστε το νέο τραγούδι του Bob Seger, “I Knew You When”!

Τίτλος τραγουδιού“I Knew You When”

Καλλιτέχνης: Bob Seger

Μουσική / Στίχοι: Bob Seger

Από το album“I Knew You When”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 17 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Bob Seger επανήλθε στο μουσικό προσκήνιο τον Οκτώβριο του 2014, όταν κυκλοφόρησε το 17ο studio album του, “Ride Out”. Με τον δίσκο αυτό κατάφερε να αγγίξει την κορυφή των αμερικανικών Top Rock Album Charts του Billboard καθιστώντας την επάνοδο αυτή τουλάχιστον αξιοπρεπή. Τρία χρόνια μετά, ο Seger μας έφερε σε επαφή με τον follow-up δίσκο του, “I Knew You When”. Το album του rock καλλιτέχνη από το Detroit του Michigan αποτέλεσε μία νέα πρόταση της μουσικής βιομηχανίας κυκλοφορώντας το single “Busload of Faith”.

Αυτή τη φορά, ο Seger μοιράζεται με το κοινό το ομότιτλο με τον πιο πρόσφατο δίσκο τραγούδι, “I Knew You When”. Πρόκειται για μία μελωδική rock μπαλάντα, από την οποία δεν λείπουν τα country ηχοχρώματα και που στο τέλος μας αφήνει με μία γλυκιά επίγευση. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 9 Φεβρουαρίου συνοδευμένο με ένα λιτό, ασπρόμαυρο lyric video.

Το album στο οποίο περιλαμβάνεται το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 17 Νοεμβρίου της χρονιάς που μας πέρασε (2017). Η κυκλοφορία του έγινε με την standard μορφή του, αλλά και την deluxe, στην οποία μπορεί κανείς να απολαύσει δεκατρία συνολικά τραγούδια. Η υπόθεση υγείας του Seger το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως απέδωσε καρπούς, μιας και ο δίσκος ανεβαίνει σιγά σιγά σε κατάταξη. Uptempo τραγούδια, μπαλάντες και τραγούδια γεμάτα νόημα είναι όλα όσα περιλαμβάνονται στον εν λόγω δίσκο που κυκλοφόρησε μέσω της Capitol Records.

Bob Seger - I Knew You When

Back To Top