skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Buck Meek – Cyclades

Ταξιδέψτε στις “Cyclades” με τον ανερχόμενο τραγουδιστή, Buck Meek!

Τίτλος τραγουδιού: “Cyclades”

Καλλιτέχνης: Buck Meek

Μουσική / Στίχοι: Adam Brisbin, Buck Meek

Εταιρεία: 4AD

Από το LP: “Haunted Mountain”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Ιουλίου 2023

Art-Cover:

Με καταγωγή από το Wimberley του Τέξας, ο τραγουδιστής της folk σκηνής, Alexander Buckley Meek, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Buck Meek, μάς συστήνει ακόμη ένα τραγούδι από επερχόμενο, τρίτο studio album του, “Haunted Mountain”. Πρόκειται για το follow-up album του “Two Saviors” που μάς παρουσίασε το 2021 κι έπειτα από τα singles “Haunted Mountain” και “Paradise” ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το “Cyclades”.

“Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι το ‘Cyclades’, το τρίτο single από το ‘Haunted Mountain’, μαζί με νέα ραντεβού στην Κορέα, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ. Αυτές είναι όλες αληθινές ιστορίες, ή τουλάχιστον όπως μου είπαν, ή θυμάμαι να τις λένε. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ ιστορίας και μυθολογίας. Η ζωή μας αποτελείται από μια ατελείωτη μυριάδα ημιτελών ιστοριών, από κάθε συνάντηση δισεκατομμυρίων ανθρώπων στο κέντρο χιλιάδων ετών προς κάθε κατεύθυνση. Η αφήγηση είναι δευτερεύουσα.”

Με αυτά τα λόγια σύστησε στο κοινό το νέο του single ο Meek και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Πρόκειται για μία αιθέρια, πλούσια σε μελωδίες δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει ο ίδιος μαζί με τον Adam Brisbin.

Buck Meek - Cyclades

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top