skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Calexico – End Of The World With You

Η μεγάλη επιστροφή των Calexico!

Τίτλος τραγουδιού“End Of The World With You”

Καλλιτέχνης: Calexico

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “The Thread that Keeps Us”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 26 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι Calexico δεν είναι από τα συγκροτήματα εκείνα που παραμένουν στο προσκήνιο για τις “αρπαχτές”. Οι Calexico δημιουργούν, όταν έχουν κάτι “να πουν”. Οι ροκάδες από την Αριζόνα της Αμερικής επέστρεψαν, λοιπόν, στο αγαπημένο τους κοινό, αλλά και την βιομηχανία της μουσικής εν γένει με νέο υλικό. Το υλικό αυτό ήρθε να προϋπαντήσει το επερχόμενο album τους, το οποίο θα είναι το δέκατο σε σειρά και follow-up του “Edge of the Sun” που κυκλοφόρησαν το 2015.

Δύο χρόνια μετά, λοιπόν, οι Calexico κυκλοφόρησαν το πρώτο single της επανόδου τους, που έχει τίτλο “End Of The World With You”. Πρόκειται για μία δυναμική, βασισμένη στα drums σύνθεση, η οποία σε ταξιδεύει ως το “τέλος του κόσμου”, ο οποίος μαζί με το έτερον ήμισύ σου ολοκληρώνεται με περισσότερη γαλήνη. Ανεξαρτήτως αυτού, οι Calexico δεν διστάσουν να τοποθετηθούν πολιτικά μέσα από το εν λόγω τραγούδι και να ψελλίσουν μερικούς στίχους, ώστε να αποδράσουμε από αυτό το χάος.

Ένα ταξιδιάρικο ηχητικό υλικό είναι ο πιο κατάλληλος προπομπός για μία νέα δισκογραφική δουλειά. Ο επερχόμενος δίσκος των Calexico έχει τίτλο “The Thread that Keeps Us”και η επίσημη πρεμιέρα του έχει δρομολογηθεί για τις 26 Ιανουαρίου 2018. Με γνώμονα, λοιπόν, την διαρκή εξέλιξή τους οι Calexico επανέρχονται γεμάτοι σχέδια και άφθονο διαφορετικό υλικό!

Calexico - End Of The World With You

Back To Top