skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Carly Rae Jepsen – Let’s Be Friends

Η Carly Rae Jepsen κυκλοφόρησε το νέο της single, “Let’s Be Friends”!

Τίτλος τραγουδιού“Let’s Be Friends

Καλλιτέχνης: Carly Rae Jepsen

Μουσική / Στίχοι: Ben Romans, CJ Baran, Carly Rae Jepsen

Εταιρεία: Schoolboy/Interscope Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Το πρώτο της ανεξάρτητο single κυκλοφόρησε η Καναδή τραγουδίστρια Carly Rae Jepsen κι έχει τίτλο “Let’s Be Friends”. Τα pop ηχοχρώματα διέπουν για ακόμη μία φορά τη μουσική της, ενώ το τελικό αποτέλεσμα (μουσική/στίχοι) υπογράφουν οι Ben Romans, CJ Baran σε συνεργασία με την ίδια την τραγουδίστρια. Το “πιασάρικο” κατά τα άλλα single κυκλοφόρησε λίγες ημέρες πριν από την γιορτή των ερωτευμένων, αποτελώντας κατά κάποιο τρόπο ένα anti-valentine τραγούδι.

Στις 7 Φεβρουαρίου μαζί με το τραγούδι κυκλοφόρησε κι ένα ευρηματικό lyric video, στο οποίο παρακολουθούμε τον Θεό Έρωτα να δίνει “μάχη” μπροστά σε ένα… αλλόκοτο ζευγάρι.

Σε συνέντευξή της στο “Clash Music”, η Jepsen εκμυστηρεύτηκε πως θα την ενδιέφερε να κυκλοφορήσει το “Dedicated Side B”, όπως έγινε με το “Emotion Side B”, που ακολούθησε το επιτυχημένο album του 2015, με τίτλο “Emotion”. “Θα ήταν κρίμα να μην μοιραστώ περισσότερα. Υπάρχουν μερικά τραγούδια που αγαπώ εξίσου τόσο που τα κρατάω στην πίσω τσέπη μου. Ψάχνω για την κατάλληλη στιγμή.”

Carly Rae Jepsen - Let’s Be Friends

Back To Top