skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Charli XCX – Speed Drive (from “Barbie” O.S.T.)

Η Charli XCX συμμετέχει στο “Barbie The Album” με το τραγούδι “Speed Drive”!

Τίτλος τραγουδιού“Speed Drive”

Καλλιτέχνης: Charli XCX

Μουσική / Στίχοι: Charlotte Aitchison, David James Parker, Easyfun, Ewart Everton Brown, Fabian Peter Torsson, Joakim Frans Ahlund, Klas Frans Åhlund, Michael Chapman, Nicholas Chinn, Patrik Knut Arve, Sylvia Robinson, Troy Rami

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το O.S.T.: “Barbie”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Ιουνίου 2022

Art-Cover:

Απέχουμε λίγο λιγότερο από έναν μήνα από την κυκλοφορία της πολυ-αναμενόμενης ταινίας “Barbie”, η οποία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου και το soundtrack της κυκλοφορεί την ίδια μέρα. Έχει μία λίστα καλλιτεχνών γεμάτη “αστέρια” και έχουμε ήδη ακούσει τις συνεισφορές των Dua Lipa, Nicki Minaj & Ice Spice και PinkPantheress. Στις 29 Ιουνίου, η Charli XCX κυκλοφορεί το τραγούδι της, “Speed Drive”, με ένα μεταλλικό ρεφρέν του οποίου το οποίο αντιστρέφει λίγο το “Mickey”.

“Πάντα έπαιζα με την barbie ενώ μεγάλωνα, αλλά η πρώτη μου εμπειρία με Barbie που άλλαξε τη ζωή μου ήταν όταν πήγα διακοπές με κρουαζιερόπλοιο με τους γονείς μου σε ηλικία 4 ετών (lol)”, έγραψε η Charli σε μια ανάρτηση στο Instagram την τελευταία. εβδομάδα, συνεχίζοντας:

“Υπήρχε ένας διαγωνισμός ταλέντων στο σκάφος και παρακάλεσα τους γονείς μου να με αφήσουν να μπω. Ήταν σίγουροι ότι θα ανέβαινα στη σκηνή και θα θρυμματιζόμουν, καθώς το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να τραγουδήσω το “barbie girl” των aqua a capella, μόνη μου, ούτε με μουσική υποστήριξη ούτε τίποτα. Έφτιαξα τα μαλλιά μου σε κοτσιδάκια και φόρεσα την αγαπημένη μου φούστα ταρτάν και τραγούδησα το τραγούδι σε μια τεράστια άδεια σκηνή, ενώ οι γονείς μου φρίκαραν και ετοιμάζονταν για όταν πάθω ολική κατάρρευση – αλλά προφανώς ήμουν καλά, μόλις σηκώθηκα εκεί και τραγούδησα η μικρή μου καρδιά βγήκε και κέρδισα το όλο πράγμα. Πάντα μου άρεσε η 

απόδραση που μου πρόσφεραν οι Barbies μου και ήταν μια στιγμή πλήρους κύκλου για να γίνω μέρος αυτού του soundtrack και της ταινίας. Ευχαριστώ λοιπόν πολύ το σημάδι και την Greta που με έχει (σε αυτό).”

Charli XCX - Speed Drive

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top