skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Chris Cornell – You Never Knew My Mind

Ο Chris Cornell τραγουδά Johnny Cash, στην τελευταία του solo ηχογράφηση!

Τίτλος τραγουδιού: “You Never Knew My Mind”

Καλλιτέχνης: Chris Cornell

Μουσική / Στίχοι: Johnny Cash, Chris Cornell

Από το album: “Johnny Cash: Forever Words”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 6 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Το 1996, ο Johnny Cash ηχογράφησε μια διασκευή στο γνωστό τραγούδι των Soundgarden με τίτλο “Rusty Cage”, γραμμένο από τον frontman του group, Chris Cornell, το οποίο συμπεριλαμβανόταν στο βραβευμένο με Grammy, album, «Unchained». Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Cornell έγραψε το επόμενο κεφάλαιο αυτής της μοναδικής μουσικής σχέσης, μελοποιώντας ένα αδημοσίευτο ποίημα του Cash, για να δημιουργήσει το εντυπωσιακό ολοκαίνουργιο τραγούδι “You Never Knew My Mind”.

To τραγούδι ηχογραφήθηκε στο ιστορικό Student Cash Cabin Studio στο Hendersonville, TN, και σηματοδοτεί μια από τις τελευταίες solo ηχογραφήσεις του Cornell. Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο album “Johnny Cash: Forever Words”. Το album θα αποτελείται από άγνωστη ποίηση, στίχους και γράμματα του Cash, για τα οποία έγραψαν μουσική αρκετή νέοι καλλιτέχνες. Εκτός από τον Cornell, το album διαθέτει νέα τραγούδια από τους: Ruston Kelly & Kacey Musgraves, Rosanne Cash, Alison Krauss & Union, Kris Kristofferson & Willie Nelson, Brad Paisley, John Mellencamp, Carlene Carter, Elvis Costello, Jayhawks κ.α.

Για σχεδόν 60 χρόνια, τα λόγια του Johnny Cash έφτασαν σε πολιτιστικά, πνευματικά και ιδεολογικά σύνορα. Δεν ήταν μόνο ένας τραγουδιστής μεγάλων ασμάτων, αλλά ένας αφηγητής των παγκόσμιων αληθειών για τη δικαιοσύνη, την πίστη, την αγάπη και την ανεξαρτησία. Με αυτό το πνεύμα δημιουργήθηκε το “Johnny Cash: Forever Words”.

To album είναι σε συμπαραγωγή των John Carter Cash και Steve Berkowitz και πρόκειται για το “μουσικό σύντροφο” του best-seller, «Forever Words: The Unknown Poems», ένας δίσκο με επίσης αδημοσίευτη γραφή του Cash που επιμελήθηκε ο βραβευμένος με Pulitzer, ποιητής Paul Muldoon.

Chris Cornell - You Never Knew My Mind

Chris Cornell - You Never Knew My Mind (From The Cash Cabin)

Back To Top