skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Chris Stapleton – White Horse

Ο Chris Stapleton ανακοίνωσε το επερχόμενο album “Higher” και κυκλοφόρησε το πρώτο του single “White Horse”!

Τίτλος τραγουδιού“White Horse

Καλλιτέχνης: Chris Stapleton

Μουσική / Στίχοι: Chris Stapleton, Dan Wilson

Εταιρεία: Mercury Nashville

Από το LP: “Higher”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Ιουλίου 2023

Art-Cover:

Ο Chris Stapleton θα επιστρέψει τον Νοέμβριο με το ολοκαίνουριο album του “Higher”, το πρώτο album του country star μετά το βραβευμένο LP του 2020 “Starting Over”.

Εν όψει της κυκλοφορίας του “Higher” στις 10 Νοεμβρίου, ο Stapleton μοιράστηκε το πρώτο single του δίσκου, το “White Horse”, που συνυπογράφουν οι Stapleton και Dan Wilson. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στο τραγούδι του Stapleton“When the Stars Come Out” το 2015.

Το “Higher”, που είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία, ήταν σε συμπαραγωγή από τον μακροχρόνιο συνεργάτη Dave Cobb, τον Chris και τη σύζυγό του Morgane Stapleton, και περιλαμβάνει μουσική από τον μπασίστα J.T. Cure, τον κιθαρίστα Paul Franklin, τον πιανίστα Lee Pardini, τον drummer Derek Mixon καθώς και τους Cobb, Chris και Morgane.

Αυτή ήταν ήδη μια μεγάλη χρονιά για τον Stapleton, καθώς ερμήνευσε τον Εθνικό Ύμνο στο Super Bowl, αναγνωρίστηκε ως ο Καλύτερος Διασκεδαστής της Χρονιάς στα Βραβεία Ακαδημίας Μουσικής της Χώρας, ήταν headliner στο Stagecoach και ξεκίνησε την περιοδεία του All American Road Show. Ο Stapleton συμμετείχε επίσης στο “We Don’t Fight Anymore” της Carly Pearce .

Chris Stapleton - White Horse

Back To Top