skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Christian Pagán – LOKO (ΑSC 2022: Puerto Rico 🇵🇷)

Ο Christian Pagán εκπροσωπεί το Puerto Rico με το τραγούδι “LOKO” στον διαγωνισμό American Song Contest

Τίτλος τραγουδιού“LOKO

Καλλιτέχνης: Christian Pagán

Μουσική/Στίχοι: Bileidy Hernandez, Christian Pagán, Desmond Child, Emilio Amaya Acosta, Faisal Ben Said, Jodi Marr, Markus Sepehrmanesh, Samuel Kvist, Timothy Caifeldt

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “American Song Contest 2022”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Μαρτίου 2022

Art-Cover:

Ο Christian Pagán είναι ένας από τους πολλούς ταλαντούχους διαγωνιζόμενους που διαγωνίζεται στο μεγαλύτερο show του NBC μέχρι σήμερα, το “American Song Contest”. Ο Πορτορικανός μουσικός είναι επίσης ηθοποιός στο επάγγελμα και το όνομά του μπήκε στον μουσικό χάρτη όταν κέρδισε το «Idol Puerto Rico», έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό-reality που αναζητά καλλιτέχνες με τεράστιο ταλέντο. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ο Pagán παρουσίασε και τα δύο διαφορετικά φωνητικά του σε συνδυασμό με κάποιες ισχυρές θεατρικές ικανότητες.

Το album του Pagan με τίτλο, “Mas de lo Que Soy” ήταν μια άμεση επιτυχία που έφτασε στο Νο. 6 στο Latin Pop Albums του Billboard. Όπως γίνεται σαφές ο Christian Pagán γεννήθηκε για να λάμπει! Εκτός από τη μαγική φωνή του, ο ηθοποιός συμμετείχε στην τηλενουβέλα «Guerra de Idolos». Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε αυτή την εκπομπή, δεν δίστασε να εκφράσει και τα μουσικά του χαρίσματα, κάτι που του ήρθε σχεδόν φυσικά.

Στο “American Song Contest” εκπροσωπεί τη γενέτειρά του, το Πουέρτο Ρίκο με το τραγούδι “LOKO”. Λίγο μετά την εμφάνισή του στο διαγωνισμό, o Snoop Dogg, που εκτελεί χρέη παρουσιαστή του show, συνέχισε να σιγοτραγουδά τον αέρα το τραγούδι, δηλώνοντας εμφανώς ενθουσιασμένος.

Ήταν θέμα κρατικής υπερηφάνειας στο εναρκτήριο επεισόδιο του American Song Contest στις 21 Μαρτίου, καθώς 11 καλλιτέχνες και συγκροτήματα που εκπροσωπούσαν μια πολιτεία ή περιοχή των ΗΠΑ διαγωνίστηκαν ερμηνεύοντας τα πρωτότυπα τραγούδια τους. O διαγωνισμός που είναι εμπνευσμένος από την Eurovision, έχει ως πρώτους παρουσιαστές τους super-stars Snoop Dogg και Kelly Clarkson.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, 56 καλλιτέχνες θα εκπροσωπήσουν κάθε πολιτεία και επικράτεια των ΗΠΑ. Εκτός από τον Christian Pagán, μερικοί από τους πιο διάσημους διαγωνιζόμενους θα διαγωνιστούν απέναντι σε άλλους λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες αυτή τη σεζόν συμπεριλαμβανομένων των: Michael Bolton για το Connecticut, την Jewel για την Alaska, την Macy Gray για το Ohio, τον Sisqó για το Maryland κ.α.

Christian Pagán - LOKO (ΑSC 2022: Puerto Rico 🇵🇷)

Christian Pagán - LOKO (ΑSC 2022: Live Performance)

Back To Top