skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Cimorelli – The Love Of A Man

Μία ρομαντική μπαλάντα από τις αδερφές Cimorelli!

Τίτλος τραγουδιού: “The Love Of A Man”

Καλλιτέχνης: Cimorelli

Μουσική / Στίχοι: Cimorelli

Από το album: “Alive”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 5 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά συνολικά έξι είναι οι αδερφές Cimorelli, οι οποίες έγιναν γνωστές μέσα από τις διασκευές που πραγματοποιούσαν, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν στην δημιουργία της προσωπικής τους δισκογραφικής δουλειάς. Έχοντας κυκλοφορήσει δύο studio albums, με πιο πρόσφατο τον δίσκο “Alive”, στις 20 Δεκεμβρίου του 2016 μέσω της PledgeMusic, οι αδερφές Cimorelli έχουν μπει ξανά στο studio, με σκοπό την ηχογράφηση του επόμενου project τους.

Προς το παρόν, το 6μελές pop girl band συνεχίζει την προώθηση του δίσκου “Alive”, από το οποίο έχουμε ήδη απολαύσει τα τραγούδια “One More Night”, “Alive” και “Never Let Me Fall”. Τώρα σειρά έχει ακόμα ένα τραγούδι από τον εν λόγω δίσκο, το οποίο φέρει ως τίτλο “The Love Of A Man”. Πρόκειται για μία ρομαντική pop μπαλάντα, με δυναμικό ρεφρέν, που μιλάει για την ανάγκη που υπάρχει στο να αγαπηθεί μία γυναίκα από έναν άνδρα. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού συνυπογράφονται και από τα έξι μέλη του γυναικείου συγκροτήματος.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως οι CimorelliChristina, Katherine, Lisa, Amy, Lauren, Dani– ανακαλύφθηκαν από την Universal Music, έπειτα από την δημοσίευση στο YouTube διασκευών που πραγματοποιούσαν οι ίδιες. Στο ενεργητικό τους έχουν πέντε EPs, ένα mixtape και δυο studio albums, “Up At Night” και “Alive”.

Cimorelli - The Love Of A Man

Back To Top