skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Cover Drive – Breakdown

Δυναμική επιστροφή από το συγκρότημα από τα Barbados!

Τίτλος τραγουδιού“Breakdown”

Καλλιτέχνης: Cover Drive

Μουσική / Στίχοι: Amanda Reifer, Emma King, Kerrie Armstrong

Σκηνοθεσία: Jahket Productions

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : –

Art-Cover:

Οι Amanda Reifer, T-Ray Armstrong, Barry ‘Bar-Mon’ Hill και Jamar Harding γνωστοί για το hit single που κυκλοφόρησαν το 2012, “Turn Up the Love”, είναι ξανά κοντά μας με νέο υλικό. Κι όταν λέμε νέο υλικό δεν εννοούμε κάποιον δίσκο -δυστυχώς-, αλλά μιλάμε για το follow-up του “Up On It” single που ήρθε το 2016. Οι Cover Drive έχουν να μας παρουσιάσουν ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά από το 2013, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.

“Breakdown” φέρει ως τίτλο το νέο τραγούδι των Cover Drive από τα Barbados. Η Amanda Reifer, front-woman του συγκροτήματος, μαζί με τους Emma King και Kerrie Armstrong έβαλαν όλη τους την τέχνη στην μουσική και την σύνθεση αυτού. Το up-tempo pop single συνδυάζει καταπληκτικά τα reggae μουσικά στοιχεία, κάτι που το κάνει ιδιαίτερο. Παράλληλα ο r&b στίχος είναι ανάμεσα στα γνωρίσματα αυτού, ενώ συνολικά μιλάμε για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Η ψηφιακή κυκλοφορία του τραγουδιού έγινε στις 14 Μαρτίου του 2017, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το εάν θα συμπεριληφθεί σε κάποιο studio album ή E.P. Μαζί με το τραγούδι κυκλοφόρησε και το lyric video αυτού, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως video clip του τραγουδιού. Η σκηνοθεσία ανήκει στην Jahket Productions, ενώ μπορείς να απολαύσεις τα μέλη του συγκροτήματος να ερμηνεύουν το “Breakdown” στο studio και την Reifer να λικνίζεται αισθησιακά τυλιγμένη…με λαμπάκια.

Cover Drive – Breakdown

Back To Top