skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Crowded House – Oh Hi

Ακούστε το νέο single των Crowded House, με τίτλο “Oh Hi”!

Τίτλος τραγουδιού: “Oh Hi”

Καλλιτέχνης: Crowded House

Μουσική / Στίχοι: Neil Finn

Εταιρεία: BMG

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Φεβρουαρίου 2024

Art-Cover:

Οι Crowded House κυκλοφόρησαν ένα νέο single με τίτλο, “Oh Hi”. Το τραγούδι, η πρώτη πρωτότυπη μουσική του συγκροτήματος μετά από δύο χρόνια, είναι επηρεασμένο από την υποστήριξη του αρχηγού του συγκροτήματος Neil Finn για το “So They Can’, έναν διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό που επικεντρώνεται στην κατασκευή σχολείων σε απομακρυσμένες περιοχές της Κένυας και της Τανζανίας.

«Ελπίζω ότι το τραγούδι θα εμφανιστεί χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζει κανείς την ιστορία», είπε ο Finn σε μια δήλωση. «Αλλά είναι πολύ εμπνευσμένο από αυτά τα απίστευτα παιδιά και το μεγαλείο τους».

Οι Crowded House κυκλοφόρησαν για τελευταία φορά νέα μουσική το 2021 με το στούντιο LP τους “Dreamers Are Waiting”. Το συγκρότημα προηγουμένως βρισκόταν σε παύση, με τον Finn να εντάσσεται στους Fleetwood Mac το 2018. Όμως ο μουσικός αποφάσισε να επαναφέρει τους Crowded House το 2021 με τους γιους του Liam και Elroy ως επίσημα μέλη.

«Δεν θέλουμε να είμαστε το ίδιο συγκρότημα τώρα», είπε ο Finn σε συνέντευξή του. «Μου αρέσει να πιστεύω

ότι τα τραγούδια μπορούν να είναι εξίσου καλά. Μερικοί άνθρωποι θα τα βρουν όχι τόσο πιασάρικα ή με κλασικό ήχο, αλλά αξίζει να θυμόμαστε ότι όταν παραδώσαμε τον πρώτο μας δίσκο στην Capitol, κανείς δεν έλεγε ότι θα πήγαινε κατευθείαν στο ραδιόφωνο. Έλεγαν «Δεν ξέρω αν έχετε singles». Μερικές φορές οι επιτυχίες και τα δημοφιλή τραγούδια δεν είναι προφανή μέχρι να συμβούν».

Πρόσθεσε για τα μελλοντικά του σχέδια των Crowded House: «Αισθανόμαστε τεράστιες δυνατότητες σαν συγκρότημα. Έχουμε κάνει αυτές τις παραστάσεις και έχουμε ωριμάσει. Μας έχει γεμίσει ελπίδα το όλο θέμα. Θα θέλαμε να βρεθούμε μαζί με τον κόσμο και να έχουμε ένα άλλο album του χρόνου, ελπίζουμε».

Crowded House - Oh Hi

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top