skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Danna Paola – AMOR ÁCIDO

Ακούστε το νέο τραγούδι της Danna Paola “AMOR ÁCIDO” από το album της “CHILDSTAR”!

Τίτλος τραγουδιού: “AMOR ÁCIDO”

Καλλιτέχνης: Danna Paola

Μουσική / Στίχοι: Alex Hoyer, Danna Paola Rivera Munguía, Manuel Lara

Εταιρεία: Universal Music Mexico

Από το LP: “CHILDSTAR”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Απριλίου 2024

Art-Cover:

Έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο η Danna, πρώην Danna Paola, να αναβάλλει ή να ακυρώνει κάποιες από τις δραστηριότητές της, όπως έκανε με κάποιες συναυλίες ή παρουσιάσεις της σε φεστιβάλ και με αυτή την ευκαιρία, η τραγουδίστρια εκμεταλλεύτηκε τα κοινωνικά δίκτυα για να αναβάλει την κυκλοφορία του music video του “Atari”.

Πριν από μια εβδομάδα, η Danna κυκλοφόρησε το νέο της studio album “Childstar”, το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια που είχαμε ακούσει όπως το “Atari”.

Στα κοινωνικά δίκτυα, μετά την κυκλοφορία του “Childstar”, η Danna ζήτησε από τους ακόλουθούς της να κάνουν streaming το “Atari”, και μάλιστα ήταν ένα από τα τραγούδια που τραγούδησε στο φεστιβάλ Tecate Pal’ Norte. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα αυτού του τραγουδιού, η τραγουδίστρια έστειλε ένα μήνυμα στους followers της στα κοινωνικά δίκτυα.

“Ονειροπόλοι, εργάζομαι για να σας δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, το ‘Childstar’ είναι το πιο σημαντικό έργο της καριέρας μου, η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να μοιραστώ ένα video με το οποίο δεν είμαι 100 ευχαριστημένη με ορισμένες λεπτομέρειες. Αυτό δεν μου είχε ξανασυμβεί και ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθά lol, γι’ αυτό αποφάσισα να μετακινήσω την πρεμιέρα του

‘Atari'”, είπε σε μια δήλωση στο Instagram της.

Από την άλλη, η Danna ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα άλλο τραγούδι για να αναπληρώσει το κενό κι έτσι μοιράστηκε το visualizer ενός άλλου δημοφιλούς τραγουδιού από το “Childstar”, το οποίο φέρει τον τίτλο “AMOR ÁCIDO”.

Στο οπτικό υλικό, η τραγουδίστρια φαίνεται να κάνει κάποιες υποβλητικές πόζες.

Danna Paola - AMOR ÁCIDO

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top