skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | DARKSIDE – The Limit

Ακούστε το νέο single των DARKSIDE με τίτλο “The Limit”!

Τίτλος τραγουδιού: “The Limit”

Καλλιτέχνης: DARKSIDE

Μουσική/Στίχοι: Dave Harrington, Nicolas Jaar

Εταιρεία: Matador Records

Από το E.P.: “Spiral”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Oι Darkside επιστρέφουν με το δεύτερο album τους, που θα έχει τίτλο “Spiral”! Το μουσικό αυτό σχήμα είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Αμερικανού Dave Harrington και του Χιλιανού-Αμερικανού συνθέτη και καλλιτέχνη Nicolas Jaar.

Έχοντας κάνει ένα διάλειμμα για κάποιο διάστημα έπειτα από την περιοδεία που έκαναν για το πρώτο τους album, “Psychic”, το συγκρότημα ξεκίνησε να δουλεύει και πάλι σε νέες συνθέσεις το 2018. Έπειτα από έναν χρόνο και κάτι, ο Harrington και ο Jaar ολοκλήρωσαν το “Spiral”, το δεύτερο album των Darkside. Η μίξη έγινε από τον Rashad Becker και το mastering από την Heba Kadry.

Το album έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την άνοιξη από την Matador Records, ωστόσο για να μην μας κρατούν σε αγωνία οι δύο καλλιτέχνες αποφάσισαν να μας χαρίσουν ένα δείγμα από αυτό, παρουσιάζοντας το single “The Limit” που ακολουθεί το πρώτο single μέσα από το LP, “Liberty Bell”.

Ο Harrington έχει δουλέψει σε πολλά indie-rock συγκροτήματα του Brooklyn, συμπεριλαμβανομένων των ARMS, Thunder And Lightning, και Translations (με τον Andrew Fox των Visuals). Ο Jaar, που έχει πλέον έδρα την Νέα Υόρκη, είναι γνωστός για τα έργα του “Space Is Only Noise” (2011), “Pomegranates” (2015) και “Sirens” (2016).

DARKSIDE - The Limit

Back To Top