skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Dave Matthews Band – That Girl Is You

Οι Dave Matthews Band παρουσιάζουν το single “That Girl Is You”!

Τίτλος τραγουδιού“That Girl Is You”

Καλλιτέχνης: Dave Matthews Band

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Bama Rags Recordings

Από το LP: “Come Tomorrow”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 8 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Οι Dave Matthews Band γιόρτασαν την 25η επέτειό τους το 2016 και η επόμενη χρονιά τους βρήκε να ξαναγυρίσουν στο μουσικό προσκήνιο μέσω του “Lady Bird” της Greta Gerwig. Τώρα, ανακοινώνουν επίσημα την άφιξη ενός ολοκαίνουριου album, που θα έχει τίτλο “Come Tomorrow”, και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 8 Ιουνίου.

Το “Come Tomorrow”, είναι το ένατο studio album του συγκροτήματος και ηχογραφήθηκε στο Σιάτλ, στο Λος Άντζελες και στο Charlottesville και θα εμπεριέχει ένα ντουέτο με την μεγάλη star της americana, Brandi Carlile. Εκείνοι που παρακολουθούν τις επερχόμενες συναυλίες του συγκροτήματος θα είναι μερικοί από τους πρώτους που θα ακούσουν τα νέα τραγούδια (ακόμα και διαδικτυακά), ωστόσο η ανακοίνωση του “Come Tomorrow” ήρθε με την κυκλοφορία του πρώτου single του, που έχει τίτλο “Samurai Cop (Oh Joy Begin)” ενώ τώρα η συνέχεια γράφεται με το τραγούδι “That Girl Is You”.

Το τραγούδι αυτό μοιάζει με ένα ερωτικό γράμμα, ερμηνευμένο με το ξεχωριστό falsetto του Dave, πάνω σε ένα απλό και αργό ρυθμό, που σαγηνεύει από τις πρώτες του νότες. Ακούστε το παρακάτω μέσω ενός visualizer που ετοίμασαν για την παρουσίαση του και είναι εμπνευσμένο από το artwork του album που σχεδίασε η Béatrice Coron.

Dave Matthews Band - That Girl Is You

Back To Top