skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Deep Purple – 7 And 7 Is

Οι Deep Purple διασκευάζουν το “7 and 7 Is” των Love

Τίτλος τραγουδιού: “7 and 7 Is

Καλλιτέχνης: Deep Purple

Μουσική / Στίχοι: Arthur Lee

Πρώτη Εκτέλεση: Love (1966)

Εταιρεία: earMUSIC

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Οι Deep Purple ακολουθούν τον εγκληματικό δρόμο με νέο άλμπουμ! Το «Turning to Crime» έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσω της earMUSIC στις 26 Νοεμβρίου 2021. Μετά από την κυκλοφορία του περσινού και πολύ καλοδεχούμενου album τους, “Whoosh!”, οι Deep Purple εκπλήσσουν τους θαυμαστές τους με την ανακοίνωση αυτής της νέας δισκογραφικής δουλειάς, ένα covers album, με διασκευές σε κλασσικά όπως: “Oh Well” (Fleetwood Mac), “Dixie Chicken” (Little Feat), “White Room” (Cream), “Shapes Of Things” (The Yardbird), “Rockin’ Pneumonia and the Boogie Woogie Flu” (Huey ‘Piano’ Smith) κ.α.

Το πρώτο single του album είναι μια διασκευή στο κλασσικό πλέον τραγούδι «7 And 7 Is». Το τραγούδι γράφτηκε από τον Arthur Lee και ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά από τους Love το 1966. Ο Lee άντλησε έμπνευση από την κοπέλα του στο γυμνάσιο, την Anita “Pretty” Billings, με την οποία έχει ίδια μέρα γενέθλιά (7 Μαρτίου). Περιγράφει επίσης την απογοήτευση του Lee από την εφηβική ζωή.

Οι Deep Purple δεν είναι το πρώτο όνομα που διασκευάζει αυτό το τραγούδι καθώς στο παρελθόν έχουν παρουσιαστεί διασκευές του από καλλιτέχνες όπως: Ramones, Rush, Hollywood Vampires, The Soul Benders κ.α.

Deep Purple - 7 And 7 Is

Back To Top