skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Doja Cat – Attention

Η Doja Cat στο νέο της single, “Attention”!

Τίτλος τραγουδιού“Attention

Καλλιτέχνης: Doja Cat

Μουσική / Στίχοι: Amala Zandile Dlamini, Ari Starace, Rogét Chahayed

Εταιρεία: Kemosabe Records/RCA Records

Από το LP: “First Of All”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Ιουνίου 2023

Art-Cover:

Η Doja Cat κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single της στις 16 Ιουνίου. Με τίτλο “Attention”, το τραγούδι είναι παρμένο από το επερχόμενο έργο της “First Of All”. Η τραγουδίστρια και rapper δημοσίευσε ένα teaser στο Instagram της με ένα emoji με μια σταγόνα αίματος ως λεζάντα. Στο teaser η τραγουδίστρια του “Say So” φαίνεται να περπατά μέσα από μια διάσπαρτη σειρά από μασκοφόρους πεζούς. Το video είναι διάσπαρτο με ένα πλήθος από τρελαμένους θαυμαστές και παπαράτσι πίσω από ένα οδόφραγμα να την καλούν και να ουρλιάζουν για εκείνη

Η Doja Cat χτίζει την προσμονή για το επερχόμενο έργο της εδώ και αρκετό καιρό. Έχει αφήσει ως επί το πλείστον κρυπτικά μηνύματα πριν αποκαλύψει πλήρεις πληροφορίες. Πριν κυκλοφορήσει το teaser για το “Attention”, είχε δημοσιεύσει ένα εξώφυλλο για το τραγούδι στο Instagram χωρίς να αποκαλύψει τον τίτλο. Το artcover περιλαμβάνει ένα πιτσίλισμα αίματος σε σχήμα Α γυρισμένο ανάποδα.

Ωστόσο, έκτοτε αποκάλεσε το έργο τέχνης ως σύμβολο κράτησης θέσης και επιβεβαίωσε τον τίτλο αυτού του έργου. Η Doja Cat είπε ότι σκοπεύει να πάει σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση μέσα από το επερχόμενο album της. Ονόμασε τα προηγούμενα album της “Hot Pink” και “Planet Her”, λέγοντας “τώρα μπορώ να εξαφανιστώ κάπου και να αγγίξω γρασίδι με τους αγαπημένους μου σε ένα νησί, ενώ θα κλαίω για μέτρια pop”.

Doja Cat - Attention

Back To Top