skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Doja Cat – Vegas (From “ELVIS” OST)

Το νέο single της Doja Cat με τίτλο “Vegas”, είναι το μουσικό θέμα της πολύ-αναμενόμενης ταινίας “ELVIS”

Τίτλος τραγουδιού“Vegas

Καλλιτέχνης: Doja Cat

Μουσική / Στίχοι: Amala Zandile Dlamini, David Sprecher, Jerry Leiber, Mike Stoller, Rogét Chahayed

Εταιρεία: Kemosabe Records/RCA Records

Από το OST: “ELVIS”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Μαΐου 2022

Art-Cover:

Το νέο single της Doja Cat από το soundtrack της νέας ταινίας του Baz Luhrmann “Elvis”, έχει τίτλο “Vegas”, και είναι πλέον διαθέσιμο αφού η διάσημη rapper έκανε το ντεμπούτο μιας live εκδοχής του τραγουδιού στο φεστιβάλ Coachella πριν από λίγες μόνο μέρες. Το single προηγείται ενός πλήρους συνοδευτικού album που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι από την RCA. Αυτά τα νέα της εταιρείας δεν είναι εντελώς απροσδόκητα, καθώς η RCA είναι το “δισκογραφικό σπίτι” του Elvis Presley από τα τέλη της δεκαετίας του 1950. Το “Vegas” είναι ένα πρωτότυπο τραγούδι, στο οποίο η Doja Cat ενσωματώνει ένα κλασικό τραγούδι του Presley, το “Hound Dog”.

Ο Luhrmann παρευρέθηκε πρόσφατα δεύτερο Σαββατοκύριακο του Coachella, υποστηρίζοντας τρεις καλλιτέχνες που σχετίζονται με το “Elvis” ως ταινία ή soundtrack – συμπεριλαμβανομένης της Yola, που υποδύεται την αδελφή Rosetta Tharpe στην ταινία και της Shonka Dukureh, που υποδύεται τη Big Mama Thornton, καθώς και την Doja Cat.

Η RCA επιβεβαίωσε προς το παρόν μόνο ότι το soundtrack θα περιλαμβάνει παραλλαγές στο υλικό του Presley με συνεισφορές από έναν αριθμό επώνυμων καλλιτεχνών που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά είδη. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου.

Doja Cat - Vegas (From "ELVIS" OST)

Back To Top