skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Eagle-Eye Cherry – While Away

Ακούστε το ολοκαίνουριο single του Eagle-Eye Cherry με τίτλο “While Away”!

Τίτλος τραγουδιού“While Away

Καλλιτέχνης: Eagle-Eye Cherry

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Papa Cherry Records

Από το LP: “Streets of You”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 26 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν μόνο μερικές ανεξάρτητες κυκλοφορίες από singles, ελάχιστες συνεργασίες και επανεκδόσεις, χωρίς ωστόσο, να έχουμε κάποια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά από τον Σουηδό τραγουδιστή, Eagle-Eye Cherry. Ο γιος του μεγάλου τρομπετίστα της jazz, Don Cherry και ετεροθαλής αδερφός της Neneh Cherry, επέστρεψε με ένα ακόμα, νέο τραγούδι και ταυτόχρονα αναγγέλλει την ολική επαναφορά του. Όλα αυτά ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό με το single “Streets Of You” και συνεχίζονται με το τραγούδι “While Away”, που μόλις κυκλοφόρησε.

Το τραγούδι έρχεται σαν ένα “δροσερό αεράκι”, βασισμένο στους ήχους της ακουστικής κιθάρας που είναι διανθισμένη με tropical μελωδίες. Μπορεί να μην ακούγεται τόσο έντονο όσο οι αλησμόνητες επιτυχίες του, “Save Tonight” και “Are You Still Having Fun?”, αλλά ο ξεχωριστός ρυθμός του έχει τη δική του “ταυτότητα” που είναι ικανή να επαναφέρει τον Eagle-Eye για τα καλά πίσω στην χαμένη του αίγλη.

Το τραγούδι γίνεται διαθέσιμο με κάθε προ-παραγγελία το νέου του δίσκου με τίτλο “Streets Of You” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου από την Papa Cherry Records και θα περιλαμβάνει συνολικά 13 τραγούδια. Το τελευταίο του δισκογραφικό εγχείρημα ήταν το “Can’t Get Enough” του 2012.

Eagle-Eye Cherry - While Away

Back To Top