skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Eddie Vedder – Long Way

Ο Eddie Vedder κυκλοφόρησε το νέο του digital single, με τίτλο “Long Way”!

Τίτλος τραγουδιού: “Long Way”

Καλλιτέχνης: Eddie Vedder

Μουσική/Στίχοι: Andrew Worman, Chad Smith, Eddie Vedder, Josh Klinghoffer

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, μουσικός και τραγουδοποιός, Eddie Vedder, που έγινε ευρέως γνωστός ως μέλος των Pearl Jam, επέστρεψε δριμύτερος στο μουσικό προσκήνιο παρουσιάζοντάς μας το νέο του υλικό. Αυτό έχει να κάνει με το ολοκαίνουριο solo single του, το οποίο έχει τίτλο “Long Way” και κυκλοφόρησε στις 8 Σεπτεμβρίου μέσω της Republic Records.

Βασισμένο στα κιθαριστικά riffs, το τραγούδι αποτελεί μία rock-blues δημιουργία, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε τον ίδιο τον ερμηνευτή σε συνεργασία με τους Andrew Worman, Chad Smith και Josh Klinghoffer. Το “Long Way” δε σηματοδοτεί μονάχα την επάνοδο του Vedder στη μουσική βιομηχανία, αλλά είναι κι ο προπομπός του επερχόμενου και πολυ-αναμενόμενου LP του.

Ο δίσκος θα έχει τίτλο “Earthling” και μέσω αυτού θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και το single “The Haves”, ενώ θα διατεθεί με τη μορφή 7 ιντσών βινυλίου. Αξίζει να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά ο frontman των Pearl Jam συνεργάστηκε με τον παραγωγό Andrew Wyatt. Πέραν όμως των δισκογραφικών νέων, ο Vedder έχει ήδη προγραμματίσει τις επόμενες live εμφανίσεις του μέσω των οποίων θα προωθήσει το νέο του υλικό.

Eddie Vedder – Long Way

Back To Top